Coffeeshop Company Bucharest anunta noul meniu! E savuros!





 Oricine a ajuns deja la Coffeeshop Company Bucharest a fost incantat sa se bucure de un meniu ofertant, delicios si intotdeauna foarte proaspat. De azi, meniul a fost imbunatatit, au fost adaugate preparate savuroase, supe si burgeri, pentru a oferi clientilor posibilitatea de a manca un pranz delicios in timp ce se bucura de cafeaua preferata!

Coffeeshop Company Bucharest intampina luna februarie cu un meniu nou! 

Peparatele tale preferate si cateva surprize absolute te asteapta in fiecare zi de la 07:30 la 23:00, intr-o atmosfera calda si primitoare asa cum te-am obisnuit!





Coffee Shop Company este o afacere austriaca de familie, parte a Grupului de Companii Scharf, fiind prezenta in 23 de tari din lume, cu peste 300 de cafenele.


Coffee Shop Company mizeaza pe o experienta perfecta si unica  a cafelei, intr-o atmosfera confortabila si relaxata, o reinterpretare a traditionalei “Vienna coffee house” ce intanleste moderna “coffee to go”, atat de actuala in lumea noastra agitata.  Este locul perfect in care poti nu doar sa savurezi cea mai buna cafea din Bucuresti, ci sa te bucuri deplin de viata, intr-o atmosfera ce aminteste de farmecul vienez.




Compania foloseste exclusiv boabe de cafea Arabica premium, cultivate in zone muntoase. Din miile de varietati Arabica, au fost selectat 20 cu o singura origine, avand coduri genetice compatibile, deci care se completeaza una pe cealalta. In doze mici si prin atributele genetice, sunt ideale pentru o prajire comuna, blanda, in cuptoare clasice, pentru a oferi o explozie de arome.

Prezenta pe piata locala de 1 an Coffee Shop  Company serveste specialitatile de cafea espresso in pahare speciale de prima clasa, cani de portelan sofisticate sau pahare cu un design atractiv. Toate recipientele au proprietati de izolare deosebite astfel temperatura optima pentru consum este garantata.



Mai multe pe Facebook: www.facebook.com/CoffeeshopCompanyBucharest
Instagram: www.instagram.com/coffeeshop_company_bucharest/
Adresa: Putul Lui Zamfir Nr.2, Bucuresti, Romania
Program: 07:30 – 23:00




Comentarii

Postări populare