Traditia si modernul- impletire armonioasa in colectiile AllBoutique




Ne dorim sa traim cu sentimentul datoriei implinite in tara noastra si stim ca trebuie sa indraznim sa ne iubim autenticitatea si sa apaludam “artistul roman”, fie el un excelent muzician, un pictor cu talent sau, de ce nu, un designer care se simte obligat sa ofere oamenilor din dorinta sa de frumos, din care se nasc idei la fel de frumoase.

Hai, doar stim cu totii ca romanii au avut intotdeuna idei largi, iar artizanii acestor vremuri nu se nasc dintr-o sfera necunoscuta. Au radacini si  sunt contienti ca omul nu a fost creat sa fie o masina. Accesoriile si piesele care pot contura un stil aparte, provenite din editii limitate, ca semn al recunoasterii valorilor romanesti trebuie sa se afle si in garderoba noastra, pentru ca ceea ce ei plasmuiesc nu ne va fi niciodata strain. E al nostru si purtam cu mandrie tot ceea ce este al nostru. Intotdeauna degajati, intotdeauna daruinde-ne, intotdeauna stralucind!




All Boutique este un port in care sunt ancorate cu recunoastere si sensibilitate cateva dintre cele mai frumoase vesminte sau accesorii handmade confectionate in Romania. Comori provenite din colturi de tara, care degaja daruire, mult talet si, pana la urma, un soi de frumos provenit din comunitati de producatori locali, mesteri, antreprenori sau designeri de produs a caror stradanie ia forma unor obiecte “altfel”, unicat...



Am adunat din colturi ale tarii multe frumuseti sa expunem o idee simpla- aceea ca fara romanesc se naste zadarnicia. Avem nevoie de noi in toate pentru o viata plina de splendori, iar pana acum demonii nu au venit sa ne fure inspiratia… Diversitatea, calitatea si multe simboluri regasite in vesmintele romanesti  ne pot face inca fericiti. Important este sa stim sa alegem, sa invatam sa alegem ceea ce este bun si frumos.



Sa ducem o lupta? Nu! Am dus destule. Doar sa primim cu bratele deschise ceea ce este cu adevarat pretios si formidabil! Pentru ca sunt si la noi oameni buni si grijulii cu munca lor, au inca destula vigoare si pot reinterpreta legende romanesti. Exact asa cum ni le dorim…


Comentarii

Postări populare