PANDORA PREZINTĂ PIETRELE COLORATE PENTRU LUNA DE NAŞTERE



Fiecare lună a anului are piatra şi culoarea reprezentative. Pornind de la acest concept, PANDORA creează vibranta Serie Pietre Colorate, cu faţete florale. Timpul capătă, astfel, nuanţe extraordinare. Cu noile bijuterii cu pietrele lunilor de naştere, femeile îşi pot exprima unicitatea şi stilul în noi moduri.

Roşu aprins. Bijuteriile strălucesc prin culorea roşu bogat a lunii ianuarie. Simbolizând pasiune, iubire şi forţă, această nuanţă va adăuga o notă colorată puternică ţinutelor monocrome sau va deveni un punct de contrast hiper-saturat pentru trendurile de sezon. Iar pentru ocaziile romantice, culoarea dragostei aduce imediat un aer glam.



Nuanţe violet. Luna februarie e a culorii violet. De la nuanţe pastelate la ametist sclipitor şi mov închis, aceste culori regale simbolizează imaginaţie, creativitate şi credinţă şi se potrivesc perfect cu noul trend de bijuterii colorate.




Albastru acvatic. Pentru martie, nuanţele deschise de albastru sunt conectate simbolurilor de loialitate, spiritualitate şi infinit. Accentele lor luminoase sunt minunate pentru a fi combinate cu alte accesorii în culori pastelate, pentru un look bazat pe bijuterii în nuanţe diferite ale aceleiaşi culori sau, dimpotrivă, pentru a le potrivi cu bijuterii în culori contrastante.




Verde frunzos. August este colorat în verde, de la nuanţa ierbii proaspăt tăiate la măsliniu închis. Semnificând noi începuturi, progres şi prosperitate, aceste bijuterii îţi vor reîmprospăta garderoba cu pigmenţii lor înviorători.



Albastru de safir. Nuanţe albăstrii întunecate, ca de cerneală, decorează luna septembrie cu farmecul lor misterios, simbolizând convingere, pace şi încredere. O alternativă clasică la negru şi un decor îndrăzneţ pentru accente colorate şi metalice.









Comentarii

Postări populare