Stralucire si atemporalitate cu Sandra Galan si Heritage





Creatiile semnate Sandra Galan sunt extrem de feminine si in acelasi timp foarte delicate. Daca doresti sa imbraci ceva elaborat si avangardist, atunci aceste piese iti vor oferi tinuta ideala.

Rochiile au o linie simpla, iar imbinarea materialelor intr-un mod natural, din care nu lipseste fota traditional romaneasca, ofera acel plus de romantism care se bazeaza pe mixul tesaturilor usoare cu cele  brodate manual.



Asadar, stilul brandului este definit de combinatii ingenioase de tesaturi si texturi opulente, volume supradimensionate si sculpturale, deconstructii atipice si siluete feminine drapate creativ.
Sandra Galan este un designer avangardist cunoscut pentru piesele inovative si extravagante pe care le creeaza.



Sandra Galan a lansat prima colectie, Heritage, in 2008, aceasta devenind ulterior o linie de piese unicat in care designerul integreaza fote traditional romanesti, vechi de aproximativ 100 ani.
Toate aceste comori opulent brodate manual cu fir de aur si argint sunt puse in valoare de siluete negre, cu elemente de deconstructie si drapaje feminine. Sandra foloseste materiale de calitate superioara, cum ar fi triplu voal de lana, matase naturala, piele.



Heritage – gama variata de produse

In aceasta colectie, piesele de rezistenta sunt rochiile spectaculoase de seara, dar si tricotajele versatile, tricourile decorate cu motivele florale sau geometrice traditional romanesti.
Piesele din linia Heritage sunt sofisticate, au un design deosebit si atemporal.



Gecile din piele vegana, inspirate din motociclism ofera atitudine prin reverele si manecile croite din fota traditional romaneasca, arme secrete pentru un look ce ar putea crea dependenta… Piese reinventate, care te vor transforma intr-o regina urbana, cu efect ravasitor.
Imbinarea acestor tipuri de texturi poate fi descoperita in colectia Sandrei Galan si in fustele mini plisate, piese usor de purtat zi de zi, mai ales daca le vom asorta cu un pulover supradimensionat. Pentru tinuta de ansamblu, Sandra ne sfatuieste sa purtam bocanci sau cizme, iar seara o pereche de pantofi cu toc si un top elegant.



Colectia Heritage este ideala pentru fashionistele care isi doresc sa poarte ceva cu iz traditional, dar care nu gusta piesele etno in varianta autentica. Heritage pastreaza traditia, dar o reinterpreteaza intr-o maniera glam, luxury.

Sandra Galan este specializata pe design pe comanda. Piese unicat…
Designer-ul realizeaza schite personalizate pentru fiecare clienta, tinand cont de evenimentul pentru care isi doreste tinuta, dar si de stilul si proportiile corporale ale acesteia. Desi nu lucreaza cu materialul clientului, daca veniti cu fote din lada de zestre, o va face cu mare placere!



Fascinata de frumusetea motivelor brodate pe fotele vintage, Sandra creeaza si imprimeuri digitale inspirate de acestea. Au un aer retro-sic, funny si au menirea de a aduce un suflu nou in garderoba oricarei fashioniste.



Sandra Galan este absolventa a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, cu un master in design vestimentar, si a trei cursuri de specializare la Central Saint Martins College of Art and Design din Londra.

Atelierul se afla in centrul Bucurestiului – puteti sa vizionati/probati piesele 0727 939 725 (pentru programari)

Mai multe creatii pe: www.sandragalan.ro



















Comentarii

Postări populare