No.23, un mixt intre tinute minimaliste si o geometrie atipica





Seductia vine din rafinament si stil, iar noul brand de haine No.23 are menirea sa te urce pe un piedestal. Pentru ca ne place sa fim trendy si mai ales pentru ca vrem sa ne simtim foarte bine in hainele pe care le purtam, designerii de la No.23 vin cu o propunere interesanta- minimalism maximal, pentru un stil diferit, versatil, adaptabil, ce se potriveste oricarei tip de femeie.




“No.23 s-a nascut in urma cu cateva luni,este un brand la inceput de drum, ce doreste sa aduca pe piata un concept nou pentru iubitoarele de fashion, oferind un stil vestimentar usor diferit,versatil,adaptabil pentru orice tip de femeie, in tendinte, dar totusi fara sa reprezinte doar fast-fashion. Dorim ca atunci cand achizitionezi o piesa vestimentara semnata no.23 ea sa devina una dintre tinutele tale favorite si nu doar  o alta  piesa din dressing-ul tau.




Tanjim dupa un look urban relaxat, iar No.23 a creat piese vestimentare simple, dar in acelasi timp sofisticate, ce nu au nevoie de accesorii

“Da, exact spre acest tip de look am tintit atunci cand am creat colectia noastra.Stim toate cat de important este ca tinuta purtata sa nu para exagerata, sa nu exprime ceva care sa arate ca ne-am  straduit prea mult (desi fiecare dintre noi facem asta). Am creat piese vestimentare ce nu au nevoie de multa accesorizare, tinute simple, dar in acelasi timp sofisticate printr-un design unic. Pe site-ul nostru www.no23official.com  veti gasi colectia structurata in 3 categorii si anume Holiday Please ce contine piese vestimentare destinate zilelor de vacanta, week-end-urilor , tinute vesele, colorate ,versatile, ce pot  fi purtate pe tot parcusul  zilei: la plaja, la pool-party-uri sau festivaluri. Cea de a doua categorie , Monday Treat este creat in ideea ca inceputul de saptamana la birou trebuie  sa fie cat mai placut, intr-o tinuta office deosebita, in care te vei simti confortabil si vei fi admirata de cei din jur, iar cea de a treia categorie Sunday Brunch propune tinute relaxate, urbane.”




Tesaturi naturale si captuseala din satin sau batist…
Pentru colectia de vara am folosit in mare majoritate tesaturi naturale, in si bumbac. Fiecare rochie este captusita in interior cu satin sau batist pentru a crea acel confort de care avem nevoie in zilele caniculare.”





Un mixt intre minimalism si piese sofisticate, cu o geometrie atipica, iar rochia alba cu maneci plisate este piesa de rezistenta No.23

“Veti descoperi un mix intre tinute minimaliste, croieli sofisticate si DA, o geometrie atipica ce va domina si urmatoarea colectie No.23. Piesa de rezistenta a brand-ului No.23 as spune ca este reprezentata de rochia alba cu maneci plisate, favorita de marea majoritate a cumparatoarelor noastre. Colectia acestei veri propune  stiluri ce definesc tipologii diferite de femei. Aceasta  am denumit-o Bipolar, bipolariatatea presupune treceri de la stari de euforie la depresie, cred ca fiecare dintre noi trecem prin aceste stari proband tinute pentru un anumit eveniment sau pur si simplu in unele dimineti incercand sa gasim outfit-ul cel mai potrivit. Ca si termenul de bipolar, colectia ofera tinute  diferite, pretabile in functie de starea pe care o avem.”




Peisajul  urban bucurestean are nevoie de moda, iar aceasta moda trebuie sa iti defineasca propriul stil, unic, in functie de personalitatea ta…

“In peisajul urban bucurestean as dori sa apara mai multa originalitate. Da, se urmeaza niste trend-uri dar, din pacate, acestea devin uniforme,"la moda".  Ele trebuie sa devina acel outfit care ti se potriveste, care iti defineste propriul stil, unic, in functie de personalitatea ta si nu neaparat in functie de tendinte. Daca alegem sa achizitionam o tinuta No.23 este pentru ca vrem sa fim diferite, sa ne simtim confortabil, increzatoare si cu siguranta sa atragem atentia celor din jurul nostru.”







Comentarii

Postări populare