Profructta în Mega Image și certificările ISO




Profructta lucrează neîncetat pentru a da orașului energia de care are nevoie. Sursă bogată în stare de bine și parfum de livadă, sucurile 100% naturale își găsesc acum loc și pe rafturile Mega Image, iar pentru că Profructta se definește prin calitatea produsului românesc, s-a înnoit cu certificări ISO care atestă producerea sucurilor în sisteme de management controlate.
Profructta în Mega Image, cu noile sticle de 0,5 l

Căldura verii pălește în fața fructelor și se preschimbă în dezmierdarea suavă ce adie prin livezile umbroase. Pentru a întâmpina nevoia celor care vor să evadeze din urban și pentru a le oferi acestora momente verzi desprinse din poveștile satului, Profructta este acum pe rafturile magazinelor Mega Image. Începând cu 1 iulie, gama de sucuri se îmbogățește cu sticle noi și practice de 0,5 l, ce vor fi prezente pentru prima dată în lanțul de magazine Mega Image. Cei însetați de gusturi delicioase se pot bucura de bogăția naturii prezentă la un măr distanță.

Din respect și pentru calitate – certificările ISO

Esența Profructta constă în calitatea materiilor prime și a produsului final. Din respect pentru natură și iubitorii de poțiuni magice, Profructta culege roadele satului românesc, utilizează tehnologii inteligente și moderne și cucerește orașul cu gustul inconfundabil de livadă. Calitatea și eficiența întregului proces sunt acum recunoscute și prin certificări ISO, poate cea mai importantă fiind 22000:2005 – „Sistem de management al siguranţei alimentului”.

Cele patru certificări ISO, 22000:2005, 14001:2005, 9001:2008, 18001:2008, atestă că universul Profructta creează condițiile necesare pentru ca procesele Profructta să meargă ca pe roate, natura să fie respectată, merele de aur ale lui Prâslea să strălucească și maeștrii Profructta să fie fericiți.

Prima validează siguranța, calitatea și protecția alimentelor, a doua certificare este despre controlarea și reducerea impactului asupra mediului înconjurător, a treia certificare este dedicată desfășurării corecte a tuturor proceselor companiei și cea din urmă tratează gestionarea cât mai eficientă a riscurilor profesionale din fabrica Profructta.

Comentarii

Postări populare