Nou la Douglas! Lacuri de unghii Make Up!





INTRĂ ÎN LUMEA NOII ȘI APROAPE NELIMITATEI GAME DE LACURI DE UNGHII DOUGLAS MAKE-UP! Iubitoare de culoare și fane ale efectelor speciale, clasice sau extravagante, femeile utiliează lacul de unghii pentru a fi îndrăznețe și pentru a exprima cine sunt cu adevarat. 

Accesoriu de modă must-have, lacul de unghii completează și personalizează fiecare stil. 

Unghii perfecte: pensula face posibilă aplicarea în doar câteva secunde, produsul se usucă rapid, iar aspectul este strălucitor (cu excepția lacurilor de unghii menite să redea un efect special).effect is wanted. 

FORMULA ULTRA STRĂLUCITOARE PENTRU UNGHII COLORATE, CU APLICATOR LAT DEZVOLTATĂ DE DOUGLAS CONFERĂ UȘURINȚĂ ÎN APLICARE ȘI UN ASPECT SPECTACULOS! 

Formula 5Free pentru unghii mai sănătoase: nu conține cele 5 substanțe frecvent întâlnite în lacurile de unghii şi care pot prezenta un pericol: fără dibutil ftalat (DBP), fără toluen, fără formaldehida, fără rășină formaldehidică, fără camfor. · 85% dintre femei care au încercat noile lacuri de unghii susţin ca noua pensulă permite aplicarea în câteva secunde. · 90% susţin ca lacul se usucă rapid. · 86% susţin ca aspectul este foarte strălucitor. STUDIUL A FOST EFECTUAT PE 87 DE PERSOANE, ÎN PESTE 21 DE ZILE DE UTILIZARE.


NAIL POLISH EFFECTS- DOUGLAS


Pentru o schimbare imediata si perceptibila atunci cand doresti sa epatezi intr-o seara de cocktail, de exemplu, poti folosi noul lac de unghii Effects. Culorile sclipitoare sunt nenumarate, iar alegerea iti apartine!








































Comentarii

Postări populare