Ingrijire naturala delicata, cu Crema hidratanta pentru ten uscat- de la VivaNatura





Imi place sa descoper cosmetice fabricate in Romania, de calitate foarte buna. Le folosesc cu drag si spor, mai ales pentru ca au in compozitie ingrediente naturale.

Daca ai pielea foarte uscata, iti recomand Crema Hidtratanta pentru ten uscat cu ulei de cocos si catina, de la VivaNatura. Hai sa cunosti cateva detalii despre aceasta noua crema cu un miros extrem de frumos, care-ti aminteste, parca, de aerul natural de munte.

Pielea are nevoie de ingrijire atenta, pentru ca astfel isi recapata capacitatea de regenerare a celulelor, de a crea colagen și de a-si menține aspectul ssnatos pe care il doresti.

Hraneste in profunzime pielea, ajutand-o sa-si menina supletea si elasticitatea, oferindu-i in acelasi timp protectie de lunga durata. Aceasta contine ingrediente active, precum: uleiuri pretioase de cocos, macadamia, orez brun, catina, limba mielului, luminita noptii, argan, unt de shea, unt de cacao, acid hyaluronic, aloe vera si extracte de plante.
·         
       Uleiul de cocos contine 50% acid lauric, un ingredient anti-imbatranire care repara tesuturile si intarzie aparitia ridurilor.
·         
       Uleiul de catina are o actiune antiinflamatoare si cicatrizanta, care ajuta procesul de vindecare a pielii si o protejeaza impotriva factorilor de mediu agresivi.
·         
       Uleiul de luminita noptii stimuleaza microcirculatia si reconstruieste membrana celulara.
·         
      Uleiul de limba mielului are actiune antialergica si proprietati emoliente, prevenind deshidratarea pielii.

Produsele se pot cumpara din plafare, magazine naturiste, din reteaua DM, precum si pe www.vivanatura.ro.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

Comentarii

Postări populare