Alegeri vestimentare rafinate dintr-un magazin cu haine pre-owned

Tresors de Style este boutique-ul în care compui ținuta ideală dintr-o gamă variată de haine și foarte multe accesorii pre-owned, pe care le vei iubi și le vei prețui pentru unicitatea lor

Vei descoperi piese elegante sau casual, cămăși office, fuste pentru toate gusturile în croieli provocatoare, trench-uri clasice, retro, sacouri în diferite forme și texturi, bluze, pantaloni, kaftane și mătăsuri naturale, care-ți vor aminti că hainele second-hand sunt cu adevărat valoroase și de calitate superioară.

Accesoriile din magazinul Tresor de Style sunt pentru cei care știu să adauge plus-valoare frumosului uman. În prim-plan sunt ochelarii de soare în modele difersificate, sofisticate, new-retro sau modele-simbol care ne amintesc de anii ’50, ’60, sau, anii ’90. Gențile de brand, curelele din piele, eșarfele din mătase sau bumbac fin sunt piese care-și arată frumusețea și autenticitatea, te surprind și îți colorează ținuta. Pantofii eleganți, balerinii confortabili sau sandalele cu nume de brad internațional, răsunător, au locul lor bine plasat în boutique-ul Tresors de Style. Și mai au ceva- menirea să te urce pe un piedestal! Sunt accesoriile perfecte pentru a crea stilul individual, sustenabil și în același timp interesant pe care vrei să îl afișezi în urban.

Moda sustenabilă este noul must-have și în magazinul Tresors de Style!

Da, hainele din acest magazin au văzut, cu siguranță și altă lume. Dar, deținătoarele consignației, Felicia și Tatiana, știu că acesta este un mod de a fi responsabili cu mediul înconjurător:

“Credem că acest trend de "circular fashion" va crește considerabil în perioada următoare. Noua generație este mult mai atentă cu mediul, mai relaxată în ceea ce privește moda și mare consumatoare de articole preloved și pre-owned. Înclinația lor crescândă spre sustenabilitate deschide calea pentru schimbări semnificative.

Suntem nerăbdătoare ca tinerele din București să ne descopere din ce în ce mai mult.”- Felicia și Tatiana- owners boutique Tresors de Style.

https://tresorsdestyle.ro/

Comentarii