Afacerile cu escape rooms se bucura de longevitate pe piata romaneasca. Trapped Escape Room sarbatoreste 10 ani de succes!

Intr-un oras unde enigmele intalnesc imaginatia, Trapped Escape Room marcheaza o decada de aventuri captivante si experiente unice. Cu ocazia celor 10 ani de activitate, unul dintre cele mai populare branduri de escape rooms din Romania isi invita fanii sa sarbatoreasca impreuna printr-o serie de evenimente speciale si surprize dedicate comunitatii pasionate de jocuri de logica si mister.

Trapped Escape Room – brandul care a adus fenomenul „jocurilor de evadare” in Romania – anunta 10 saptamani de evenimente speciale dedicate publicului, pentru marcarea primei sale decade de activitate.

Astfel, in perioada 12 august – 21 octombrie, pasionatii de escape rooms pot experimenta adrenalina evadarii din cele 12 camere pline de suspans din Bucuresti, la preturi speciale sau chiar gratuit. Pe 31 august, jucatorii au sansa de a se bucura de oricare dintre povestile captivante de la Trapped Escape rooms fara a plati nimic, printr-o simpla rezervare prealabila.

„Cand am deschis Trapped, in 2014, publicul pentru acest tip de activitate era unul extrem de restrans in Romania, insa am intuit potentialul pe care acest fenomen il poate lua si la noi in tara uitandu-ne la ceea ce se petrecea, deja, pe pietele din jur. Si, iata, nu ne-am inselat: de la acel moment ne-au trecut pragul aproape 200 000 de iubitori ai enigmelor, am creat 17 camere de joc originale si am transformat brandul Trapped dintr-un pionier, intr-o referinta a acestui domeniu”, spune Catalina Stanciu fondator & managing partner Trapped Escape Room. Premii si Surprize pentru Iubitorii de Escape Rooms

In fiecare dintre cele 10 saptamani de perioada aniversara, Trapped va rasplati norocosii participanti cu premii saptamanale sub forma unor vouchere cadou pentru experiente de neuitat in camerele sale de evadare, in valoare totala de peste 4.000 de lei. Pentru a lua parte la aceste tombole, Trapped isi invita publicul pe conturile sale de socializare (Facebook si Instagram), unde iubitorii de mistere vor descoperi si alte surprize si reduceri de-a lungul celor 10 saptamani de sarbatoare.

Unul dintre momentele culminante ale acestei perioade va fi „Maratonul Evadarii”, desfasurat intre 1 si 10 septembrie, cand toti participantii la jocurile de escape room Trapped vor intra automat intr-o tombola speciala, avand sansa de a castiga un PlayStation 5, dar si alte premii atractive, cum ar fi Catan BigBox sau unul dintre cele zece jocuri Exit oferite de partenerul Trapped, Ideal Board Games. Fiecare participant are sansa de a se inscrie de mai multe ori in tombola, in functie de numarul de jocuri la care participa in perioada 1-10 septembrie.

„Publicul nostru este unul aparte – format din oameni cu o minte agera, capabili sa descifreze cele mai complexe enigme. Aceasta aniversare este nu numai o ocazie de bucurie pentru echipa Trapped, ci, mai ales o oportunitate de a sarbatori si de a consolida legatura cu aceasta comunitate minunata pe care ne propunem sa o extindem si sa o inspiram in continuare prin povestile noastre”, a subliniaza Catalina Stanciu fondator & managing partner Trapped Escape Room.

In cei 10 ani de activitate, Trapped a deschis numeroase lacate pe piata locala, introducand inovatii precum: prima camera de evadare cu efecte speciale, prima camera integral automatizata din Bucuresti, prima camera de evadare pentru copii, precum si un concept propriu, unic in Europa bazat pe realitatea alternativa.

Alaturati-va aventurii si fiti parte din urmatorul capitol al povestii https://www.trapped.ro/

Comentarii