Cremele de corp de la Sabon au verbul "a cuceri" la purtător

Da, sunt insațiabilă atunci când îmi aleg cremele de corp. Le vreau pe toate, le vreau pe cele noi, pe cele din colecții mai vechi pentru că old habits die hard, apoi, le vreau și pe cele care-mi amintesc de mirosul copilăriei, de libertate, de iarba proaspăt tăiată, de dimineți care anunță o zi frumoasă, de mâini care mângâie, de o sumedenie de gânduri și amintiri deloc simple, dintr-o lume fascinantă, inimitabilă...

Cremele de corp de la Sabon au sinceritate și verbul "a cuceri" la purtător

"Povestea de succes Sabon a început cu realizarea manuală a săpunurilor de casă, după o reţetă australiană veche de 70 de ani. Săpunurile cu texturi de catifea și miros de nostalgie erau atunci, cum sunt, în mare parte, și acum, vândute proaspete şi la kilogram, oferind astfel clienților ocazia unică de a testa, de a alege, de a doza, de a face din simpla experiență a achiziționării unui săpun una personalizată, palpitantă, memorabilă. După douăzeci de ani, animat de aceeași dragoste și creativitate ce au inspirat crearea primei bucăți de săpun cu aromă de lavandă, portofoliul SABON a crescut, s-a maturizat, prin dezvoltarea de produse de îngrijire, de înfrumusețare și ambientale ce servesc atât trupul, cât şi sufletul. Începând de la ingredientele și materialele naturale, de cea mai bună calitate, continuând cu formulele cosmetice absolut inovatoare, ce opresc timpul în loc și sporesc frumusețea, și până la ambalaje, cărora în familia SABON li se acordă o atenție specială, fiecare produs este și arată precum un dar de preț pe care ni-l oferim nouă înșine sau cuiva drag. Totul realizându-se cu grijă pentru mediul înconjurător, care e respectat și iubit."

- Sursa- https://www.sabon.ro/ro/despre-sabon/povestea-noastra

Cremele de corp Sabon sunt printre favoritele mele, iar când o prietenă îmi spune cu emoție că își dorește în trusoul ei de înfrumusețare crema de corp cu patchouli, lavandă și vanilie, iar eu m-am îndrăgostit luna asta de cea nou apărută cu lapte de ovăz și migdale, atunci știu sigur că aceste produse minunate sunt prietenele noastre. Pe vecie!

Sunt creme cu iz nostalgic, pentru ierni liniștite acasă, pentru primăveri petrecute, poate, la Veneția sau Roma, pentru veri cu plimbări târzii pe plajă, pentru seri confortabile la tine pe divan, pentru fete și femei cu povești de iubire, cu amintiri din alte vieți, cu miresme și nuanțe unicat. Te cuceresc pentru că mirosul lor dăinuie și devii unică.

Trandafiri, iasomie, green rose, vanilie, lavandă, citrus blossom, white tea, rose tea, iasomie, mango... Le veți găsi pe toate aici- https://www.sabon.ro/ro/produse/cautare?q=creme+de+corp&hsbtn=

sursa foto- https://www.aficotroceni.ro/brands/shopping/sabon/

Comentarii