Vremea rece face bine la ten- FOREO îți dezvăluie secretele frumuseții de iarnă, dincolo de frumusețea iernii

Incontestabil, a venit vremea geroasă! Ca rezultat al temperaturilor scăzute, porii, glandele sebacee și vasele capilare se contractă, așa că circulația sângelui și metabolismul pielii se deteriorează și stratul protector al pielii e slăbit. Dar iarna poate face bine tenului în mai multe moduri decât îți dai seama, iar temperaturile joase au și efect anti-ageing.

Vremea rece curăță porii

Aerul rece are rol similar cu un tonic sau astringent – reduce depozitele și menține porii mai puțin vizibili. De asemenea, secreția de sebum e redusă, ceea ce face tenul și părul rezistente la apă, așa că fața nu mai are aspect uleios și acneea e redusă. Vremea rece stimulează circulația, atât la nivelul capului, cât și al corpului – reducând inflamarea din zona ochilor și a feței.

Nopțile răcoroase te ajută să dormi mai bine

Un somn odihnitor e vital pentru sănătatea tenului – cearcănele sunt reduse și tenul se menține radios. Mulți dintre noi suferim de insomnie în nopțile fierbinți de vară. Răcoarea imită scăderea naturală a temperaturii corpului, care are loc la circa două ore după ce ne-am dus la culcare. De aceea, majoritatea cercetătorilor consideră că o cameră mai răcoroasă contribuie la un somn mai odihnitor.

Apa rece rejuvenează fața

Gândește-te la efectul înviorător al apei reci pe față dimineața – îți menține tenul neted și radios. Ei bine, vremea rece are același efect. De aceea dușurile reci sunt benefice pentru piele. Apa rece întărește cuticulele și porii, ceea ce previne impuritățile acumulate sub piele. Apa rece poate 'sigila' porii, împiedicând murdăria să pătrundă. Apa fierbinte are tendința de a usca și deshidrata pielea.

Temperaturile joase pun bujori în obrăjori

Temperaturile moderat joase antrenează circulația sângelui – ceea ce provoacă roșeață în obraji. Înseamnă că îți poți lăsa acasă blush-ul. Așa că ieși afară pentru ochi strălucitori și bujori naturali. Iarna înseamnă mai puțin aer de proastă caitate și mai mult ozon. Calitatea pură a aerului face acest anotimp ideal pentru ieșit în natură, plimbări lungi, respirație profundă și rejuvenarea tenului.

Cryo terapie acasă

Dacă îți dorești strălucire și pori micșorați, nu ezita să încerci trendul de înghețare! Dar dacă vrei rezultate garantate și de durată, dincolo de cuburi de gheață, ar trebui să investești într-un aparat smart de cryo terapie.

Expertul în îngrijirea pielii de la FOREO, Dr. Choi Ji, dermatolog Eun Korean explică beneficiile tratamentului Hyper-Infusion: “Este ideal pentru persoanele care se trezesc cu fața inflamată. Reduce inflamația prin contractarea vaselor sangvine și ajută la redobândirea elasticității tenului prin micșorarea porilor dilatați. Pentru acnee, stimulată în special vara, recomand cryoterapia combinată cu Blue LED light, care vor relaxa instantaneu pielea.

Inovația UFO 3 oferă tratamente spa profesionale de lux acasă. Tehnologia Hyper-Infusion

calmează și tonifică pielea, reducând porii și inflamarea.

Un dispozitiv de hidratare facială profundă, care oferă cinci tratamente faciale spa anti-îmbătrânire în doar 2 minute.

Dispozitivul crește nivelul de hidratare al pielii cu 126% - iar ca rezultat, este dovedit clinic că reduce aspectul ridurilor în doar 1 săptămână.

Acest aparat hrănește atât corpul, cât și mintea. UFO 3 combină patru tehnologii de ultimă oră. Una dintre ele este terapia cu lumină LED - care este o modalitate blândă, noninvazivă și eficientă de a întineri și transforma pielea.

Cu un spectru complet de lumini LED, fiecare lungime de undă oferă soluții pentru diferite nevoi ale tenului. De exemplu, lumina albastră îndepărtează imperfecțiunile, iar lumina galbenă calmează inflamația pielii. Celelalte tehnologii sunt termoterapia, crioterapia și pulsațiile T-Sonic. Spre deosebire de cremele și măștile tradiționale, UFO 3 oferă o hidratare profundă și de lungă durată cu tehnologia Hyper-Infusion de la FOREO, care împinge ingredientele active în straturile profunde ale pielii, unde efectele sunt mult mai intense.

Pentru un efect vizibil de rejuvenare, FOREO,  lider în domeniul beauty-tech, a creat dispozitivul BEAR 2 – cel mai puternic dispozitiv cu micro curent din lume.

BEAR 2 este o alternativă sigură, nedureroasă și noninvazivă a liftingului facial și a botoxului. S-a dovedit clinic că estompează semnificativ ridurile profunde, liniile fine, crește fermitatea și elasticitatea pielii în doar 1 săptămână de utilizare, fără complicații potențiale implicate în procedurile cosmetice invazive.

FOREO se angajează să ofere rezultate anti-aging de lungă durată, fără a fi necesar un timp de recuperare.

Cu tehnologii unice brevetate, care ajută la stimularea proceselor naturale ale corpului, BEAR 2 prezintă patru tipuri revoluționare de microcurent: Advanced Microcurrent, Lifting Microcurrent, Tapping Microcurrent și Sculpting Microcurrent - fiecare având o serie specifică de beneficii.

În plus, dispozitivul FOREO (spre deosebire de orice alt produs cu microcurent) are inclus masajul T- Sonic și sistemul anti-șoc, având o durată de până la 300 de minute de utilizare la încărcare completă, fiind totodată 100% rezistent la apă.

Microcurentul are beneficii pe care tratamentele de îngrijire tradițională nu le includ, și anume, îngrijirea mușchilor feței.

ATP este o moleculă care servește drept energie celulară a corpului nostru, care scade pe măsură ce îmbătrânim, rezultând o energie celulară redusă. Celulele pot deveni astfel mai puțin capabile să repare daunele, să mențină o funcție optimă și să se apere împotriva factorilor de stres. S-a demonstrat că microcurentul crește concentrația de ATP în celule cu până la 400% - încurajând producția de proteine structurale esențiale, cum ar fi colagenul și elastina, pentru a combate semnele îmbătrânirii.

BEAR 2 folosește tehnologia cu microcurent pentru a tonifia cei 69 de mușchi ai feței și gâtului. Dispozitivul stimulează mușchii și lasă pielea mai fină și mai fermă. Sferele metalice ale dispozitivului intră în contact cu pielea, iar nivelul microcurentului crește treptat pentru a evita șocurile puternice asupra pielii.

Rezistența tenului variază în funcție de cât de uscată sau hidratată este pielea, astfel încât poate oscila de la sezon la sezon, de la o zi la alta, sau de la piele.

Microcurentul emite un voltaj scăzut de curenți electrici care oglindesc curenții propriului corp la nivel celular, pentru a ajuta la rafinarea și conturarea pielii, oferind un „lifting natural”. Odată cu apariția BEAR 2, FOREO aduce un upgrade rutinei suedeze de lifiting facial. Beneficiile dispozitivului sunt astfel combinate cu serul SUPERCHARGED 2.0, dezvoltat special pentru utilizarea în tandem cu dispozitivele cu microcurent de la FOREO. Este dovedit clinic că această combinație crește semnificativ producția de colagen de tip 1.

Descoperă întreaga gamă de îngrijire FOREO și alege-ți ce e potrivit pentru nevoile tale de pe https://www.notino.ro/ .

Comentarii