EU VREAU SĂ CRED CĂ, PÂNĂ LA URMĂ, ACEASTĂ PRIMĂVARĂ VA FI MINUNATĂ!

VISĂM CU TOȚII LA O VREME SUPERBĂ, IAR EA VA VENI.

VISĂM CU TOȚII LA VREMURI BUNE ȘI SUNT SIGURĂ CĂ ELE VOR VENI.

NOUL, OMUL CEL NOU ȘI VREMURILE CELE NOI VOR ADUCE PACE ȘI IUBIRE. VOR ADUCE FRUMOS ȘI CÂNTEC DE VESELIE, VOR ADUCE ROZ, VOR ADUCE IMACULATUL PE CARE ÎL CUNOȘTEAM DIN COPILĂRIE, VOR ADUCE ÎNȚELEGERE ÎNTRE OAMENI ȘI GENEROZITATEA PE CARE EI TREBUIE SĂ ȘI-O ACORDE ÎN ORICE ÎMPREJURARE.

TRĂIM ACUM ÎNTR-O LUME AGITATĂ CU MULTE NEREGULI ȘI NEREUȘITE DIN PARTEA CELOR BOGAȚI CARE NU ȘTIU SĂ-ȘI ACCePTE DESTINUL. EI ȘTIU DOAR SĂ SE PLÂNGĂ ȘI SĂ NE SPUNĂ NOUĂ CĂ NU LE ESTE SATISFĂCĂTOARE VIAȚA OPULENTĂ.

VIN CU REVENDICĂRI NERUȘINATE, DAU COMENZI SOCIALE, CER CONVENȚII, AU NUMĂRĂTORI INVERSE AMENINȚĂTOARE, AU FIZIONOMII RIDICOLE CE OGLINDESC SUFLETELE LOR GOALE. ȘTABI RIGIZI CĂRORA TREBUIE SĂ LE FACEM PSIHOLOGIA CRIMINALULUI, DE PARCĂ NU AM AVEA ALTCEVA DE FĂCUT...

PENTRU NOI RĂMÂNE SPERANȚA. ȘTIM SĂ TRĂIM CU SPERANȚA PENTRU CĂ AȘA NE DUCEM ZILELE. ACCEPTĂM UMILINȚE FIZICE ȘI PSIHICE, NE URMĂM TRAIECTORIA SPRE DUMNEZEUL CARE NE VA ARĂTA PÂNĂ LA URMĂ SENSUL.

PENTRU CĂ EU AȘTEPT PRIMĂVARA FRUMOASĂ, VOI TRĂI LA FEL DE LIBER, ÎMI VOI VISA VIITORUL DEOSEBIT, EXACT AȘA CUM AM FĂCUT ȘI PÂNĂ ACUM. ȘI-AM SĂ-NCHEI CU UN GÂND PIZMAȘ--- ---

PUTIN, CEVA PUTE PESTE TOATE VORBELE ȘI GESTURILE TALE! EȘTI RIDICOL!

Comentarii

Postări populare