La Clinica Dentara Victoria o gura de sanatate incepe cu un plan de tratament stomatologic gratuit

In perioada 1 septembrie – 31 octombrie, in reteaua Clinicile Dentare Victoria – Pitesti, Ramnicu Valcea, Slatina – beneficiezi de gratuitate la un plan de tratament stomatologic complet. Printr-o simpla programare, on-line sau telefonic, ai acces la un pachet de servicii care sa te ajute sa obtii o dantura perfect sanatoasa:  radiografie panoramica digitala sau computer tomograf, in functie de cazul tau  scanare intraorala  consultatie in cadrul careia medicul va evalua starea sanatatii tale orale, iti va oferi un diagnostic si iti va propune un plan de tratament personalizat

Pentru ca tu sa beneficiezi de un serviciu de inalta calitate, odata ce au fost facute investigatiile necesare, medicul de caz va prezenta cazul tau Consiliului Medical, un corp de medici cu experienta vasta, care revizuieste fiecare plan de tratament efectuat in reteaua Clinicile Dentare Victoria, asigurand astfel o calitate inalta a actului medical. Pe aceasta cale ne asiguram ca, indiferent de orasul in care vizitezi reteaua Clinicile Dentare Victoria, vei primi cele mai bune solutii dentare, atat la nivel medical cat si estetic.

Animata de obiectivul de a oferi pacientilor tratamente dentare corecte si complete de fiecare data, reteaua Clinicile Dentare Victoria este locul unde poti obtine sanatatea si frumusetea danturii. Vei fi intampinat de o echipa de medici specialisti pe fiecare domeniu stomatologic atat pentru adulti cat si pentru copii, care cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, vor face ca fiecare vizita la dentist sa fie o experienta placuta, bazata pe calitate, incredere si acuratete.

Reteaua de Clinici Dentare Victoria este prezenta in Pitesti, Ramnicu Valcea, Slatina si isi propune sa fie un partener de incredere pentru fiecare pacient, oferind servicii complete si de inalta calitate pentru intreaga ta familie. Pentru echipa din Clinicile Dentare Victoria O gura de sanatate inseamna expertiza, accesibilitate si grija.

„Pentru a ne mentine atat sanatatea corpului cat si cea mentala, avem nevoie de dinti sanatosi la fel de mult ca de o gura de aer proaspat. La Clinica Dentara Victoria incurajam pacientii sa mentina o rutina in verificarea sanatatii dintilor, prin controale efectuate macar o data la fiecare 6 luni. Dintii nostri sunt ca un mecanism de ceas – o rotita stricata poate duce la stricarea intregului sistem. De aceea le explicam pacientilor nostri ca un tratament complet al tuturor problemelor dentare este mult mai eficient si poate asigura o sanatate dentara de durata. Prin comparatie, simpla rezolvare punctuala a unei probleme poate duce in timp la afectarea celorlalti dinti si a starii generale de sanatate a pacientului.

La fiecare pacient ne propunem sa pastram cat mai mult dentitia naturala, astfel incat implantul sa fie ultima solutie oferita. Ne dorim ca pacientii nostri sa fie mereu informati si ii sustinem sa intre in dialog cu medicul lor pentru a intelege diagnosticul si felul in care s-a ajuns la acesta. Este foarte important ca pacientul sa inteleaga necesitatea si utilitatea fiecarei proceduri in parte, planul de tratament personalizat pe care i-l oferim si mai ales beneficiile de lunga durata ale acestuia.”- Liana Maria Maris, Doctor Stomatolog, Director Medical, Clinica Dentara Victoria

Planurile companiei vizeaza sa ofere unui numar cat mai mare de pacienti accesul la o clinica stomatologica moderna, de incredere, cu servicii la cele mai inalte standarde de calitate si preturi accesibile, prin extinderea retelei cu inca trei clinici noi, in Targoviste, Bucuresti si Craiova, care urmeaza sa fie inaugurate in aceasta toamna. Realizarea acestui obiectiv implica o investitie de peste 1,7 milioane de euro si va conduce la asigurarea a aproape 50 de locuri noi de munca.

„Ne-am propus sa dezvoltam o retea de clinici dentare, care sa ofere romanilor accesul cat mai facil la o gama completa de servicii stomatologice de calitate, folosind cea mai noua tehnologie in domeniu si o echipa de medici si asistente cu experienta, cunostinte si deschisi sa discute transparent si empatic cu pacientii.

Am dezvoltat o procedura clara pentru traseul pacientului in clinica, care incepe cu o consultatie initiala, radiografie sau computer tomograf, in functie de particularitatea fiecarui caz, si scanare intraorala astfel incat sa ii putem oferi un plan de tratament complet si adaptat nevoilor lui, atat cele de sanatate cat si financiare.” a declarat Daniel Dragomir, Director General si Fondator, Clinica Dentara Victoria

Despre Reteaua Clinici Dentare Victoria

Reteaua Clinicile Dentare Victoria este prezenta momentan in trei orase din Romania: Pitesti, Ramnicu Valcea, Slatina. Are 22 de cabinete individuale, laborator de tehnica dentara propriu si in fiecare clinica exista sectie de imagistica (radiologie digitala si computer tomograf). In toate cele trei Clinici Dentare Victoria pacientilor le este oferit acelasi act medical de inalta calitate, cu ajutorul echipei de medici specialisti si tehnologiei de ultima generatie. In 2021, fondul de investii EquiLiant Capital a preluat un pachet minoritar de actiuni in Clinica Victoria si vizeaza extinderea retelei la nivel national pentru a putea sa ofere cat mai multor pacienti servicii stomatologice complete, bazate pe excelenta, incredere si grija.

Comentarii