Reinterpretarea iubirii cu Calvin Klein

Ce este dragostea? Nu, nu este vorba despre piesa lui Haddaway, ci despre emotia autentica. Ce inseamna pentru tine? Poti sa o descrii intr-un sigur cuvant, o singura propozitie, un singur paragraf? Dragostea poate fi buclucasa, inselatoare, provocatoare, dar de asemenea incredibila, indescriptibila & unica. Pentru noi, dragostea este totul. Dar ce este pentru tine?

Daca deja stii ce este iubirea, dar iti doresti sa o redescoperi centimetru cu centimetru, cu fiecare privire aruncata, cu fiecare dorinta, atunci sezonul iubirii este momentul perfect sa te reconectezi, cu doar putin ajutor din partea lui Calvin Klein.

Magia sezonului

De asemenea dragostea inseamna o poveste, dar spusa in stilul tau, pentru ca tot ceea ce faci duce la crearea unei...povesti.

Cand vine vorba despre dragoste, Calvin Klein continua sa depaseasca barierele culturale si sa inspire oamenii sa isi impartaseasca iubirea, fiecare in felul lui.

Intr-o luna in care toata lumea vorbeste despre Valentine’s Day & Dragobete, prima provocare este „sa inveti” din nou iubirea de sine. Acesta este motivul pentru care piese iconice din colectiile Calvin Klein iti ofera posibilitatea de a te exprima prin infinite abordari, in timp ce produsele esentiale pentru garderoba ta, definite prin functionalitate, devin piese statement. Perspectiva asupra acestor articole vestimentare „esentiale” difera de la om la om, poate fi vorba despre o pereche de jeans, un tricou, o camasa, sau chiar o piesa de lenjerie, de fapt depinde in totalitate de ceea ce te defineste estetic.

Iar pentru noi, stilul este atemporal, la fel cum este si frumusetea ta.

Redescopera libertatea infinita a expresiei, libertatea creativitatii, si iubeste. Pentru ca acest sentiment este precum o piesa pe care o asculti pe repeat. Desigur, poate te va plictisi cand si cand, dar atunci cand ai nevoie de aceasta emotie, cand doar vrei sa o mai simti inca o data, o vei gasi acolo, in inima ta.

De ce sa te iubesti pe tine?

Pentru ca dragostea este ciudata, irationala si naiva, de multe ori extrem de complicata, dar de asemenea iti da o stare de bine. Imagineaza-ti cum intri intr-un magazin, cu muzica care te face sa vibrezi auzindu-se in casti, fara sa stii exact la ce sa te astepti, si atunci il vezi: acel tricou Calvin Klein negru, ultimul la raft. Se potriveste perfect cu perechea ta favorita de jeans. Aceasta este dragostea, nu-i asa? Dragostea fata de ceva care iti provoaca fericire.

Deci ce este totusi dragostea? Dragostea este totul. Dragostea poate fi intruchipata de un tricou, un animal, o pereche de jeans, sau o persoana. Dragostea este diferita pentru fiecare dintre noi si in acelasi timp tot ce conteaza, iar cel mai important lucru este sa simti nevoia sa o impartasesti.

Dragostea poate sa aduca doar fericire. ## Despre SARKK SA SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate. De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord. SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori. Despre Calvin Klein, Inc. CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle la nivel global ce exemplifica idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare. Compania urmareste sa transmita emotie si sa inspire publicul folosind imagini incitante si linii surprinzatoare ce trezesc simturile. Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin estetica, simpla, curata si modele inovative.

Comentarii

Postări populare