ECCO ZIPFLEX – o alegere inspirata pentru stilul tau

2021 este anul in care ti-ai propus sa impresionezi, sa dai tot ce ai mai bun din tine, tocmai de aceea ECCO s-a gandit sa iti vina in ajutor. Stim, stilul este cel mai important atunci cand vrei sa iesi in evidenta, tocmai de aceea trebuie sa incerci ECCO ZIPFLEX, colectia care imbina ”look-ul” urban cu o flexibilitate extrema. Mix de stil si confort ECCO ZIPFLEX se dovedeste o alegere inspirata intotdeauna. Construit cu un design inspirat de … un fermoar, acest pantof dinamic si extrem de usor de purtat ofera un ”street look” fresh, premium, care vine ca un … statement! Deoarece talpa injectata, dintr-o singura componenta, este ultra-flexibila, te vei bucura de un confort suprem, de ultima generatie, in timp ce insertiile de cauciuc din talpa vor asigura un contact complet cu solul si iti vor oferi stabilitate ca sa nu iti pierzi echilibrul in niciun moment al purtarii. Dar ce este cel mai cool la ECCO ZIPFLEX? Noua ta pereche favorita de la ECCO se potriveste cu toate activitatile tale! Atat cu o drumetie off-road, cat si pe strazile orasului.
Tehnologii ECCO De ce sa il alegi? ECCO ZIPFLEX este construit cu tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort care ofera un echilibru ideal intre amortizare si recul. FLUIDFORM ™ creeaza, de asemenea, o legatura integrala si durabila intre talpa si partea superioara, pentru un confort desavarsit. ECCO ZIPFLEX foloseste tehnologia SHOCK THRU, care este cea mai inovatoare tehnologie ECCO de absorbtie a socurilor de pana acum, ce iti va oferi confort pe tot parcursul zilei, la fiecare pas, Iar design-ul? ECCO ZIPFLEX este pregatit sa il porti si daca ai chef de o drumetie in salbaticie, dar si atunci cand te intalnesti cu prietenii la o plimbare in parc. Ce este nou? Aceasta editie a ECCO ZIPFLEX a fost modernizata cu insertii din plasa pentru o respirabilitate sporita si un look fresh. Fabricat cu tehnologie fara cusaturi, materile premium si detalii din piele ECCO, acest pantof ofera un design modern si un aspect urban pentru primavara si vara.
Nu mai sta pe ganduri si descopera colectia aici Despre ECCO ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combina stilul si confortul. Succesul ECCO este construit in jurul produselor cu o piele de calitate superioara. Produsele ECCO sunt vandute in 99 de tari, la peste 2.250 de magazine ECCO si peste 14.000 de puncte de vanzare. ECCO a fost fondat in Danemarca in 1963 si are peste 21.300 de angajati in intreaga lume.

Comentarii

Postări populare