DIN INIMA ARDEALULUI ÎN MILITARI SHOPPING! -BRANDUL ROMÂNESC ” STROIE BACIUL SIBIAN” DESCHIDE UN NOU MAGAZIN IN BUCUREȘTI-

 


 

Brandul românesc ” Stroie Baciul Sibian” deschide un nou magazin cu produse tradiționale din zona Sibiului în incinta  Militari Shopping din București.

 

Inaugurarea noii locații va avea loc vineri, 16 octombrie, de la orele 17:00, iar la eveniment vor participa atât echipa Stroie Baciul Sibian, cât și vedete autohtone și jurnaliști, care își doresc să promoveze această afacere românească, dar și o dietă sănătoasă, bazată pe produse bio. Pentru a marca deschiderea noului magazin, fondatorii brandului, Claudia și Dumitru Stroie, vor lansa piesa ”Hai, omule si petrece”, care va fi interpretata in premiera la eveniment.

 

”Stroie Baciul Sibian”- Specialități ardelenești

 

Proiectul ” Stroie Baciul Sibian” a fost gândit și implementat de către Claudia și Dumitru Stroie, doi cântăreți de muzică populară din comuna Jina, Mărginimea Sibiului, unde și-au însușit secretele preparării specialităților ardelenești, sănătoase și cu gust. De peste 10 ani cei 2 antreprenori se dedică trup si suflet atât cântatului, cât și artei culinare, pe care doresc s-o aducă în casa fiecărui român.

 

Sub deviza ”Calitate pe gustate”, Stroie Baciul Sibian comercializează preparate sibiene delicioase, după rețete autentice, din gospodăria proprie, precum: carne/mezeluri, branzeturi/lactate, dulciuri si produse de panificație, băuturi și siropuri. Toate produsele sunt proaspete, fără aditivi și foarte gustoase, iar prețurile sunt potrivite oricărui buzunar. 

 

 

Un nou magazin în Militari Shopping din 16 octombrie

 

Din 16 octombrie 2020, brandul ”Stroie Baciul Sibian” se extinde cu un nou magazin în capitală, deschis în Militari Shopping. Încă din ziua inaugurării, românii vor avea ocazia să deguste specialitățile tradiționale ardelenești, create cu pasiune și cu pricepere de către Claudia și Dumitru Stroie: preparate originale din carne, brânzeturi gustoase, băuturi și siropuri naturale, cozonac, zacuscă, șorici și multe alte produse delicioase.

 

Primii cumpărători vor avea ocazia să se convingă de calitate pe gustate și să achiziționeze preparatele la prețuri fără concurență. Detalii complete despre produse pe www.baciulsibian.ro
 

 

Comentarii