ȚINUTE DE VARĂ PENTRU COPII FERICIȚI
Copiii sunt cunoscuți pentru energia debordantă, entuziasm, curiozitate și idei năstrușnice. Ultimele două luni jumătate au adus provocări în toate planurile, iar părinții și copiii nu au fost nici ei evitați de grijile provocate de schimbarea bruscă a stilului de viață. Cursurile urmate de acasă de către cei mici s-au suprapus de multe ori cu lucrul de acasă al părinților, iar restricțiile impuse au afectat programul obișnuit al întregii familii. Odată însă cu venirea sezonului cald și ameliorarea situației provocate de pandemie, distracția se mută afară, în parcuri și grădini, cu măsurile de siguranță necesare.

Jocuri, activitate fizică, aer curat, soare și multe râsete – sunt câteva dintre elementele de bază ale verii și ale unui stil de viață sănătos pentru copii. Pentru aceasta, însă, este necesară o garderobă versatilă, care să susțină buna dispoziție prin confort și modele dintre cele mai vesele. În alegerea acesteia, este important să se țină cont de o serie de factori. Funcționalitatea ținutelor, dată de croieli lejere și fibre elastice se împletește la modul ideal cu sustenabilitatea conferită de procesele de producție sigure pentru mediu și de țesăturile ecologice, în timp ce alăturările curajoase de culori și imprimeurile jucăușe adaugă o notă cool, autentică micilor exploratori.


De la dorința de a le oferi copiilor o vară distractivă, în siguranță a pornit și colecția Tommy Kids realizată de designer-ul american Tommy Hilfiger. Purtând ținutele clasice cu un twist propuse de aceasta, micii pionieri se vor putea bucura la maxim de aventurile lor atât acasă, cât și în aer liber.

Colecția TOMMY HILFIGER Primăvară-Vară 2020 pentru Copii pătrunde în spiritul de pionierat al Americii moderne, aducând un twist jucăuș bogatului patrimoniu nautic al mărcii. Moda devine funcțională cu detalii de utilitate, impermeabilitate și un finisaj TH Cool miDori® care oferă proprietăți de absorbție a umidității și răcire. Tricourile premium din bumbac, hanoracele și pantalonii scurți sunt reimaginate prin influențele nautice și inserții surprinzătoare în culori neon. În plus, nuanțele strălucitoare de galben, turcoaz și roz aduc o notă proaspătă paletei de culori roșu, alb și albastru, în timp ce logo-ul emblematic sub formă de steag într-o broderie all-over împlinește 35 de ani de istorie. Tommy Kids Primăvară-Vară 2020 este o colecție care adaugă versatilitate, confort și un aspect tehnic ADN-ului clasic american cool al brandului.

Ajutați de vremea frumoasă din sezonul cald, de prezența și încurajările părinților, dar și de ținutele vesele și confortabile, cei mici vor explora și în această vară lumea, în siguranță, descoperind lucruri noi și bucurându-se de vacanță.


Comentarii