Avanpremiera Păsări de Prada şi Fantastica Harley Quinn celebrată de vedete şi influenţatori români








În 04 februarie 2020 a avut loc avanpremiera filmului Păsări de pradă și Fantastica Harley Quinn (titlul original: Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) celebrată de vedete şi influenţatori români. La eveniment au participat : Alina Eremia,  Ana Baniciu, Anda Adam, Ana Odagiu, Codin Maticiuc, Cuza, Carmen Grebenisan, Cristina Stefania, Deea Codrea, Denisa Potecaru, Diana Enciu, Otrava, Denis The Motans, Diana Sar, Emily Burghelea, Monica Odagiu,  Giulia Anghelescu, Nicole Cherry, Mircea Eremia, Vlad Dragulin,  Raluk, Speak, Razvan Popescu, Ramona Olaru, Natalia Mateut  si alte persoane publice.

Arhiva foto –video eveniment:  https://we.tl/t-PFgfhfCfi0   .

Invitaţii s-au bucurat de un candy bar inspirat din tematica filmului Păsări de Pradă şi Fantastica Harley Quinn semnat de Grace Couture şi s-au distrat la standurile speciale Flash Tattoo si Marionnaud pentru tatuaje temporare şi pictură facială unde au putut adapta un look similar cu cel al protagonistei din film, Harley Quinn. Harley Quinn este interpretată de talentata Margot Robbie care anul acesta este nominalizată de două ori la premiile Oscar la categoria Cea Mai Buna Actriţă în Rol Secundar pentru prestaţiile sale din filmele Bombshell Scandalul (film ce rulează în prezent în cinematografele noastre) şi Once Upon A Time in Hollywood.
Filmul a fost vizionat în sala IMAX a Cinema City AFI Cotroceni şi va fi disponibil în cinematografe începând cu vineri, 7 februarie. Fiind un film despre emanciparea și puterea femeilor,  două figuri feminine puternice din showbizull românesc Delia Matache și Alina Eremia au decis să se alăture campaniei de promovare a filmului în social media cu pictoriale inspirate din tema şi atmosfera filmului.

Produs de Warner Bros şi inspirat de seria DC Comics, filmul “Păsări de Pradă şi Fantastica Harley Quinn” este distribuit în România de Vertical Entertainment, deţinătoarea în exclusivitate a licenţei Warner Bros. Biletele s-au pus deja în vânzare, iar vizionarile în cinematografele din toată ţara va avea loc pe 7 februarie 2020.








Despre producție

 Lecție de istorie rapidă: Joker și eu? Ne-am despărțit…
Pentru prima dată eram complet singură.
Dar nu eram singura damă din Gotham ce își dorea emancipare.
Aceasta este povestea noastră. EU o spun, așa că voi începe de unde naiba vreau.”
HARLEY
Despre film

Ați auzit vreodată despre polițista, privighetoarea, psihopata și prințesa mafiei? PĂSĂRI DE PRADĂ (ȘI FANTASTICA HARLEY QUINN) este o poveste întortocheată spusă de Harley însăși, așa cum numai Harley o poate spune. Când unul dintre cei mai siniștrii răufăcători din Gotham, Roman Sionis și sadicul lui locotenent, Zsasz, au pus recompensă pe o fetiță numită Cass, toți infractorii întorc orașul cu susul în jos pentru a o găsi. Durmurile lui Harley, Huntress, Canary și Renee Montoya se ciocnesc și acest quartet improbabil nu are altă cale decât să facă echipă pentru a-l învinge pe Roman.
PĂSĂRI DE PRADĂ (ȘI FANTASTICA HARLEY QUINN), o acțiune – aventură presărată din plin cu umor negru și autoironie, un film inspirațional, despre puterea intrinsecă pe care o descoperim atunci când ne depășim limitele, despre emanciparea femeilor și forța care vine din colaborare.
Harley Quinn și cea care spune povestea este Margot Robbie, actrița australiană. A debutat pe marile ecrane cu filmul About Time (2013) urmat de filmul nominalizat la Oscar, The Wolf of Wall Street (2013), Bombshell (2020), Once Upon a Time in…Hollywood (2019), I, Tonya (2017).  Pentru a-și pregăti rolul din Suicide Squad (2016), Margot Robbie a studiat Inventarul de Personalitate Multiphasic Minnesota (MMPI) pentru a înțelege modul în care sunt diagnosticate bolile psihice. A folosit aceste informații în relația și reacția pe care personajul său, DR. Harleen Quinzelo avea cu Joker.
Păsările de pradă sunt: Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, TV’s, Fargo) ca Huntress; Jurnee Smollett-Bell (HBO, True Blood) ca Black Canary; Rosie Perez (Fearless, Pitch Perfect 2) ca Renee Montoya; Chris Messina (Argo, TV’s, Sharp Objects) ca Victor Zsasz; și Ewan McGregor (Stephen King’s Doctor Sleep, filmele Trainspotting) ca Roman Sionis. Debutanta Ella Jay Basco joacă rolul lui Cassandra „Cass” Cain.
Regizat de Cathy Yan (Dead Pigs) dintr-un scenariu de Christina Hodson (Bumblebee), filmul se bazează pe personaje DC, Comics.



Comentarii

Postări populare