STEFANEL- Rapsodie boema. Colectia toamna-iarna 2016-2017


Sezonul ce urmează se anunță WOW la STEFANEL, iar dacă vrei să investești într-o piesă vestimentară prețioasă și rafinată, atunci te invit să cunoști noutățile acestui brand cu adevărat elegant Garderoba casual-chic Stefanel este îmbogăţită în sezonul Toamna-Iarnă 2016-17 de ţinute cu accent boem, cu influențe și modele din est. Călătoriile reprezintă noua inspiraţie pentru aprecierea frumuseţii.
Rolul principal aparţine siluetelor delicate şi alungite, rochiilor romantice lungi, de inspiraţie gipsy, fustelor maxi şi puloverelor preţioase cu modele florale. Stilul este unul relaxat. Materialele sunt atât feminine, datorită ţesăturilor uşoare, dar şi masculine, prin rigiditatea lor.

Laitmotivul colecţiei este dat de dantela cu detalii, broderii încrustate şi micro geometrii. Tricotajul, elementul cheie al colecţiilor STEFANEL, este îmbogăţit cu măiestria jacquard-ului cu modele florale, în nuanţe calde de vişiniu şi culori arămii. Tricotajele din fire delicate completează colecţia, păstrând formele şi volumele uşoare.
Un concept diferit al denimului este creat pentru noile siluete, la fel şi mătasea, întâlnită mai ales la cămăşi şi la pantalonii stil pijama.MUST HAVE: rochia lungă gipsy din mohair, cu broderie cu flori încrustate, paltonul moale şi călduros din tricot, înfrumuseţat cu detalii din jacquard, vesta supradimensionată din tricot, deschisă sau strânsă în talie.
Paleta de culori este la fel de boemă şi se potriveşte nuanţelor de sezon: întâlnim culori în tonuri pământii precum vişiniu, arămiu, verde military şi bronz, opus nuanţelor delicate de crem, maro camel şi albastru deschis.


Accesoriile sunt în concordanţă cu restul colecţiei, având forme actuale şi versatile: cizme până la gleznă, balerini din catifea cu detalii preţioase şi pantofi Mary Jane de inspiraţie vintage, toate acestea fiind perfecte pentru a completa o ţinută în stilul boho.
Comentarii