PANDORA SĂRBĂTOREŞTE STILUL UNIC AL FIECĂREI FEMEI CU „THE LOOK OF YOU / LOOK-UL CARE TE REPREZINTĂ”





PANDORA a lansat o nouă campanie inspirată din stilul unic al fiecărei femei. Simbolizând o celebrare globală a puterii exprimării de sine cu ajutorul bogatului şi variatului univers de bijuterii al PANDORA, campania – intitulată „The Look of You” (Look-ul care te reprezintă) – explorează conceptul de stil personal drept o reprezentare exterioară a individualităţii, inspirată din trendurile de sezon.

În colaborare cu stilişti renumiţi pe plan internaţional – Caroline Issa, Micaela Erlanger şi Rebecca Corbin-Murray – precum şi cu bloggeri de stil locali şi femei din întreaga lume, PANDORA explorează modul în care look-urile acestui sezon pot fi transformate în „The Look of You”, cu noua sa Colecţie de Toamnă 2016.




Într-un film experimental în stil documentar, celebrilor stilişti globali le este prezentată o femeie, Ella, care începe să le împărtăşească nişte detalii personale despre ea. Pornind de la aceste informaţii, stiliştii trebuie să-i interpreteze personalitatea printr-un look plin de stil, influenţat de cele mai importante trenduri ale sezonului şi accentuat de bijuteriile din Colecţia de Toamnă 2016 de la PANDORA.

Caroline Issa spune: „Ce este minunat când vine vorba despre stil e că oferă oportunitatea de a-ţi exprima personalitatea unică în faţa lumii. Bijuteriile reprezintă o exprimare extraordinară a stilului, întrucât le poţi combina şi potrivi în funcţie de tine, creând ceva care te face să te simţi cel mai încrezătoare în sine – stilul unic e strâns legat de a te simţi plină de încredere.”

Stiliştii dezvăluie apoi look-urile, fiecare reflectând unul dintre trendurile-cheie ale sezonului, pentru a fi complementar cu personalitatea femeii – Farmec Gotic, Stil Metalic, Flori Feminine – fiecare demonstrând versatilitatea pieselor PANDORA în articularea minunată a individualităţii unei femei. La final, femeia prezintă un look creat chiar de ea, care exprimă profunzimea personalităţii sale, încorporând în acelaşi timp elemente ale trendurilor de sezon.
„Universul bijuteriilor PANDORA este mai adaptabil ca niciodată, oferind o varietate de metale preţioase, pietre minunate şi modele inovatoare, finisate manual, care se păstrează în prim-plan în tendinţele de sezon. Campania şi clipul «The Look Of You» sărbătoresc versatilitatea celei mai recente colecţii PANDORA, alături de diversitatea femeilor, încurajându-le să-şi accepte individualitatea atât în interior, cât şi în exterior”, explică Stephen Fairchild, Senior Vice President şi Chief Creative Officer la PANDORA.




Experimentul clipului confirmă forţa stilului personal în celebrarea unicităţii colective a femeilor, încurajându-i pe privitorii din întreaga lume să-şi exprime personalitatea, inspirându-se de la câteva dintre principalele figuri simbolice ale modei internaţionale. Găzduită pe o platformă digitală a PANDORA, campania va funcţiona drept un tutorial online pentru stilurile de sezon, care pot fi împărtăşite şi folosite ca puncte de referinţă de către femeile de pretutindeni. De asemenea, va determina pasionaţi de modă locali să-şi împărtăşească propria interpretare a „The Look of You”, experimentând cu cele mai noi bijuterii de la PANDORA.

FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU STILIŞTII INTERNAŢIONALI

Caroline Issa
Un adevărat fashion icon britanic modern, Caroline are rădăcini canadiene şi descendenţă chineză şi libanezo-iraniană. Având experienţă în retail şi consultanţă de management, Caroline şi-a construit o reputaţie de preferată a stilului stradal, care frecventează săptămânile modei şi reprezintă o voce cu autoritate în domeniu, prin rolul său de Fashion Director al evenimentului bianual independent „Tank” şi Editor al revistei online „Because”.

Rebecca Corbin-Murray
Bine-cunoscută comentatoare şi consultantă în materie de modă, Rebecca şi-a început cariera în styling editorial şi a căpătat apoi, treptat, recunoaştere internaţională drept stilist al celebrităţilor. Capacitatea unică a Rebeccăi de a-i înţelege pe oameni şi a le interpreta personalitatea, exprimată apoi în ţinute de pe covorul roşu, a răsplătit-o cu mai mulţi clienţi importanţi, precum actriţa britanică Lily James („Downtown Abbey”, „Cinderella”), Jenna Coleman, Sophie Turner şi Emma Watson.

Micaela Erlanger
Un stilist al vedetelor recunoscut pe plan internaţional, Micaela are reputaţia de a-i propulsa pe clienţii săi pe listele de cei mai bine îmbrăcaţi la ceremonii de premiere, adoptând o estetică a stilului care combină frumosul cu fantezia. Micaela spune despre ea că este „o fată vintage-a-holică şi glam”, iar abordarea ei proaspătă asupra stylingului continuă să reprezinte un proces de colaborare personală cu staruri de top precum Lupita Nyong’o, Michelle Dockery, Olivia Munn şi Winona Ryder.

„THE LOOK OF YOU” ÎN ROMÂNIA
În ţara noastră, în campania „The Look of You” sunt implicate Diana Enciu & Alina Tanasă aka The Fabulous Muses. Cele două bloggeriţe de fashion – recunoscute pentru stilul şi rafinamentul lor – reprezintă Trendul Structură Dantelată, ilustrat într-o serie de fotografii speciale, cu bijuteriile PANDORA purtate în nenumărate combinaţii, care reflectă chiar personalitatea lor.



Comentarii

Postări populare