SevenSins.ro, de 7 ani destinația româncelor pentru lenjerie intimă provocatoare și costume de baie





SevenSins.ro, cel mai mare magazin online de lenjerie intimă din România, împlinește luna aceasta 7 ani de când a devenit destinația nr. 1 a româncelor pentru achiziția de lenjerie intimă provocatoare și costume de baie.

Încă de la lansare, magazinul online SevenSins.ro a propus femeilor colecții de lenjerie intimă seducatoare, astfel încât, indiferent de context, doamnele și domnișoarele să se simtă irezistibile și încrezătoare.



Fie că vorbim despre seturi feminine din dantelă sau satin, body-uri confortabile și incitante, corsete îndraznețe, cămăși de noapte sau halate delicate și misterioase, cele peste 1500 de piese de lenjerie intimă disponibile mereu în stoc pe SevenSins.ro sunt ideale pentru orice forma a corpului, cu o variată gamă de măsuri, de la XS la 4XL.




Din materiale delicate și plăcute la atingere, toate piesele de lenjerie intimă provocatoare propuse de SevenSins.ro sunt alese cu grijă, astfel încât să pună în valoare feminitatea și să influențeze pozitiv starea de spirit.





Printre inovațiile care au facut SevenSins.ro destinația nr. 1 a româncelor pentru piese de lenjerie intimă se numără TermoMetrul, care măsoară gradul de “îndrăzneală” al lenjeriei intime sexy, precum și faptul că pe site femeile pot găsi poze ale altor cliente care au comandat produsele respective, astfel încât să își facă o imagine mai clară privind modul în care arată fiecare piesa pe corp.





Despre SevenSins.ro

SevenSins.ro este un magazin online specializat în vânzarea de lenjerie intimă și lenjerie intimă sexy. Din 2009, magazinul a vândut peste 150.000 de piese de lenjerie către 73.000 clienți din toată țara.




Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.











Comentarii

Postări populare