Sleeping beauty de la Cremeria




Este foarte important ca in timpul noptii, inainte de culcare si, evident, dupa demachiare,  sa folosim crema de noapte. Sleeping Beauty Multi Active Serum de la Cremeria, 100% naturala, cu sapte uleiuri atent selectionate, poate fi exact ceea ce iti trebuie pentru dimineti insorite!

Orice femeie, care cunoaste regulile de ingrijire pentru un ten cu adevarat frumos, stie ca trebuie sa foloseasca si crema de noapte. Este bine sa alegi crema potrivita tenului tau, iar daca optezi pentru ceva natural, atunci este si mai bine. Poti fi sigura ca regenerarea pielii tale va fi perfecta in timp ce dormi.
Cele sapte minuni ale frumusetii autentice se regasesc acum intr-un singur loc.  Cremeria a creat Sleeping Beauty Multi Active Serum, o minune care are menirea sa te transforme in fiecare seara intr-o frumoasa adormita.
Vei descoperi a doua zi ca obrazul tau este mai neted, mai luminos, mult mai hidratat si pregatit sa intampine o noua zi, fara prea mult efort din partea ta atunci cand aplici machiajul.
Cremeria are formula perfecta, care a reusit sa ofere calitate cremei de nopate Sleeping Beauty Multi Active Serum. http://cremeria.ro/produse/sleeping-beauty-multi-active-serum/
Cele sapte uleiuri atent selectionate: de jojoba, baobab, susan, rodie, avocado, macadamia, sau unt de babassu, au proprietati deosebite nutritive si restructurante.
Contine o concentratie maxima de ingrediente active, cu studii clinice anti-ageing, Tens UP, dar si complexul Pronalen Bio Protect care repara in profunzime orice rid.
Acorda-ti in fiecare seara un moment unic de ingrijire delicata cu Sleeping Beauty Multi Active Serum si vei avea parte doar de dimineti fantastice!

Modul de folosire este simplu: maseaza crema delicat, in fiecare seara, pe fata si pe gat.
Recomandata  pentru toate tipurile de ten, ten matur, obosit, deshidratat.


Comentarii

Postări populare