Khalis Perfumes, cele mai iubite parfumuri arăbești

Fermecătoare și pline de mister, cele mai iubite parfumuri arăbești sunt produse de către compania Khalis Perfumes. Înființată în 2010 în Emiratele Arabe, Khalis Perfumes este un adevărat pionier în producția de parfumuri orientale premium, o companie dedicată dezvoltării continue pentru a crea game întregi de parfumuri arăbești care să poată satisface toate dorințele iubitorilor de parfumuri.

Khalis Perfumes crede cu tărie în parfumurile de calitate la prețuri accesibile astfel, parfumurile arăbești Khalis au reușit să depășească granițele Emiratelor Arabe și să cucerească lumea întreagă cu aromele sale unice și irepetabile. Condimente, lemn, pământ sacru, uleiuri prețioase, flori și fructe, povești cu prinți și prințese, covoare fermecate și sticluțe colorate se împletesc armonios pentru a crea elixire exotice. Nu poți rezista aromelor orientale pe care Khalis Perfumes le creează cu grijă și migală, de peste 12 ani, din ingrediente de cea mai înaltă calitate.

În România, prin intermediul www.arabicscent.ro, Khalis Perfumes oferă o gamă largă de produse unice la prețuri mici pentru ca fiecare femeie să se poată lăsa răsfățată și transportată în lumea mistică a orientului cu fiecare picătură de parfum care îi atinge pielea.

Toate parfumurile produse de către Khalis Perfumes poartă semnătura inconfundabilă a orientului și sunt create cu multă atenție și grijă, de către cei mai buni parfumieri din Emiratele Arabe. Poate cea mai iubită esență dintre toate, și care imprimă o notă de misticism fiecărui parfum, esența de lemn de agar tropical, numită și OUD, este întâlnită în multe dintre parfumurile arăbești produse de către Khalis Perfumes.

Printre parfumurile de top, cele mai îndrăgite și cumpărate de către cliente, din ale căror ingrediente face parte și OUD, se numără și Oudh Gold Intense, un parfum unisex floral-lemnos, un elixir suav și dulce care oferă o experiență incitantă și exuberantă. Oud Mumtaz este un alt parfum unisex clasat foarte sus în topul preferințelor femeilor și bărbaților deopotrivă. Oud Mumtaz oferă o doză de lux ostentativ și are o aromă bogată, senzuală și captivantă de lemn și de ambră și de condimente. Tot unisex este și Oud Touch, un parfum oriental fructat din care nu lipsesc vanilia și caramelul.

Good OUD este un alt mare favorit dintre parfumurile produse de către Khalis. Un parfum de damă floral și senzual, pasional și atrăgător, cu un miros opulent care nu lasă nicio femeie să treacă neobservată. Un parfum care trebuie să facă parte din colecția fiecărei femei, indiferent de vârstă! Cel mai bun OUD indian și-a găsit locul în compoziția Oud Hindi, un parfum oriental clasic, maiestuos, delicat și rafinat. Dedicat bărbaților puternici, Oud Hindi este un parfum lemnos, pământesc și cald, ademenitor și condimentat.

Toate aceste parfumuri unice sunt produse în fabrica internă Khalis Perfumes situată în Ajman. Cu o mulțime de facilități de cercetare și dezvoltare, complet echipate pentru a produce o gamă largă de produse de înaltă calitate, fabrica dispune de o suprafață de 14.000 m2 și are o capacitate de producție de peste 25.000 de sticluțe de parfum pe zi.

Khalis Perfumes, este o companie de top în producția de parfumuri și oferă o gamă largă de parfumuri unice. În acest moment, produce cele mai bune parfumuri arăbești de lux care îmbogățesc simțurile clienților săi, în fiecare zi, prin intermediul parfumurilor sale exotice, create cu ingrediente de cea mai înaltă calitate. Vă învităm în universul Khalis Perfumes pe www. arabicscent.ro să vă răsfățați cu parfumuri arăbești de lux la cele mai accesibile prețuri din România. O gamă largă de parfumuri și arome orientale vă așteaptă să le descoperiți și să vă lăsați purtați de ele în cea mai frumoasă călătorie în orient.
https://www.arabicscent.ro/

Comentarii

Postări populare