Anunț înscrieri la Programul MANAGEMENTUL SECURITĂȚII INFORMAȚIILOR, INTELLIGENCE

În perioada 1 august – 20 octombrie 2022, Universitatea Hyperion din București – Facultatea de Științe Politice în parteneriat cu Centrul de Studii de Intelligence pentru Securitate și Geopolitică Aplicată – CSIS &GA organizează înscrieri online pentru programul de formare în MANAGEMENTUL SECURITĂȚII INFORMAȚIILOR, care se va desfășura în sistem hibrid începând cu 1 noiembrie 2022.

Formatori:

– lect. univ.dr. Tiberiu Tănase, col( r) SRI (Secretar DIS-CRIFST din Academia Română , redactor al Revistei Studii și Comunicari, președinte al Intelligence Studies Center for Security and Applied Geopolitics-CSIS GA”

–ms.Șerban Dan Predescu, membru și reprezentant al Intelligence Studies Center, coautor al suportului de curs,,Managementul Securității Informațiilor’’

precum și

-Invitați Speciali (Prof. Univ. Dr. Stan Petrescu, General SRI (r), Prof Univ. Dr. Narcis Zărnescu, Director General Intelligence Studies Center.), cadre în rezervă, profesori, colaboratori ISC.

Programul de MANAGEMENTUL INFORMAȚIILOR DE SECURITATE, Intelligence se adresează celor interesați (studenți sau absolvenți de studii superioare) să se inițieze în domeniul securității informațiilor și să se pregătească pentru o carieră în domeniul securității private, analiză de informații/Intelligence economic, protecția și securitatea informațiilor, a managementului informațiilor de securitate, protecția datelor cu caracter personal.

DUPĂ ABSOLVIRE cursanții vor dobândi abilități din domeniile:

– Informație și Securitatea acesteia; – Tehnici de Protecție a Informațiilor; – Tehnici de Protecție a Sistemelor Informaționale; – Managementul Securității Informației; – Rolul Educației de Securitate în Activitatea de Protecție a Informațiilor; La acest PROGRAM se pot înscrie studenți sau absolvenți de studii superioare din domeniile: Științe Politice, Drept, Psihologie, Informatică, Automatică, Fizică, Științe Economice, Medicină, Istorie, Limbi Străine, Film, Teologie. Durata cursului: 40 de ore.

Sesiunile de instruire (în sistem hibrid) vor avea loc online, două zile/săptămână, cu excepția primului și ultimului curs, care se vor desfășura cu prezență fizică.

La finalul programului, în urma examenului ce va consta în elaborarea unui eseu, absolvenții vor primi un Certificat de Absolvire.

De ce să alegi Programul de MANAGEMENTUL INFORMAȚIILOR DE SECURITATE, INTELLIGENCE ?

Absolvenții care își doresc o carieră în domeniul securității private și a managementul informațiilor de securitate pot avea posibilitatea să fie selectați pentru pentru integrarea în sistemul de Securitate & apărare, Informații și Ordine publică. Taxa de școlarizare pentru modulul Intelligence este de 1600 lei

Comentarii

Postări populare