Parfum pentru textile – colecție nouă!

În aer se simte ceva minunat. Un parfum natural, fresh, care-ți luminează ziua și umple de căldură și bucurie fiecare clipă. Descoperă magia din ploaia de prospețime...

Îmbrățișând fiecare element al existenței noastre, ambianța plăcută din casă dă tonul unui întreg stil de viață - cald, rafinat și primitor. La SABON, îngrijirea corpului și îngrijirea locuinței sunt aspecte ale aceleiași experiențe holistice, iar cu noua noastră colecție de parfumuri pentru textile e atât de simplu să oferi casei tale atenție și iubire marca SABON.

Fiecare dintre aceste arome inspirate de natură a fost creată păstrând standardele de înaltă calitate ale aromelor destinate produselor SABON de îngrijire corporală pe care le știi și deja le iubești. Sunt parfumuri fine, care împrospătează țesăturile și aerul din locuință într-un mod subtil și elegant.

Parfumurile pentru țesături completează perfect celelalte game de produse SABON destinate locuinței, cum ar fi difuzoarele de aromă și lumânările parfumate, și pot fi aplicate pe haine, lenjerii de pat, perdele, cuverturi și oriunde e nevoie de un plus de eleganță și prospețime. Colecția conține cinci parfumuri captivante, disponibile fiecare în două dimensiuni - 300ml și 100ml - prezentate în ambalaje de sticlă premium. (300ml; 100ml)

Aromele

IASOMIE & YLANG YLANG Proaspăt & Floral Inspirat de Iasomie, aroma Sabon deja cunoscută, și îmbogățit cu note de vârf fructate, de citrice, și parfum cald de mosc, e o combinație elegantă de arome ce induc relaxare și calm.

IN & BUJOR ALB Proaspăt & Delicat Notele citrice și aroma bogată de trandafiri, bujori și iris, îngemănate armonios într-un parfum e evocă delicatețea absolută și eleganță pură.

WHITE TEA & BERGAMOTĂ Proaspăt & Acidulat Inspirat de aroma noastră White Tea. O adiere fină și delicată de bergamotă, ceai alb și note de trandafiri, pentru o senzație de prospețime și revitalizare.

LAVANDĂ & SALVIE Proaspăt & Pur Sursa de inspirație e aroma noastră emblematică – Paciulie Lavandă Vanilie; notele de vârf de lavandină înflorită, o inimă verde de salvie și notele de bază profunde, de paciuli, te fac să simți că pătrunzi într-un câmp de flori provensal.

GENTLEMAN Proaspăt & Masculin Același parfum pentru textile Gentleman, îmbogățit cu note de bergamotă și paciuli seducător, pentru o o aromă masculină incitantă și fresh.

Comentarii

Postări populare