Meșterul Bun - peste 100 de renovări complete realizate în pandemie și un nou proiect rezidențial

Pandemia a schimbat multe în viață noastră, ne-a făcut să devenim mai responsabili, ne-a făcut să prețuim mai mult sănătatea, timpul și nu în ultimul rând ne-a făcut să redescoperim și să reinventăm conceptul de “acasă”. Cei mai mulți dintre noi au fost nevoiți să lucreze de acasă și astfel să își regândească parțial sau complet designul casei.

Renovarea unei locuințe nu se reduce doar la partea materială, ci și la o echipă de profesioniști care să livreze și să garanteze în același timp calitatea serviciilor oferite. Meșterul Bun este soluția la care peste 100 de romani au apelat în pandemie, pentru a-și renova locuințele.

“Meșterul Bun nu livrează un produs sau un serviciu, Meșterul Bun livrează o garanție, o siguranță și o experiență unică într-un domeniu nu tocmai bine văzut în România, în care noi punem clientul pe primul loc, nu doar teatral respectând bunele maniere, ci în scris din momentul în care batem palma și semnăm un contract la care oferim garanție, indiferent de cât de mică sau mare este lucrarea. Absolut tot se contractează și se garantează prin semnarea unui contract între 1-2 ani depinde de tipul, mărimea și complexitatea lucrării respective. Indiferent că vrei să renovezi un apartament, o casă, o clădire de birouri, să construiești o casă de la zero sau să amenajezi spații verzi și îți dorești o firmă serioasă pe care să o contractezi și care să ofere garanția lucrărilor și să își asume penalități dacă acestea nu ies așa cum au semnat, Meșterul Bun le bifează pe toate.”, au declarat reprezentanții companiei.

Meșterul Bun este o companie ce deține echipe de meșteri de la A la Z, echipa reprezentând factorul cheie pentru performanță și succes. Echipele Meșterului Bun sunt profesioniști cu experiență, cu care lucrează de la începutul acestui proiect. “Nu am schimbat oamenii ci doar am mărit echipele pe măsură ce am crescut. Suntem pregătiți cu echipamente de înaltă performanță și scule profesionale necesare desfășurării tipurilor de activități pe care le executam. Suntem pregătiți în domeniul reparațiilor, renovărilor și instalaților sanitare, termice și electrice, indiferent de complexitatea lucrării, de la simple reparații la renovări totale.”, continuă reprezentanții brandului.

Când vorbim de renovare și de reamenajare, serviciile și produsele fac diferența. Fie că vorbim de a amenajări interioare, materiale de construcții, etc, pentru ca totul să iasă așa cum ne dorim, avem nevoie de opinia unui specialist. Toți clienții Meșterului Bun beneficiază de discounturi și preturi speciale de la Delta Studio și consiliere gratuită în magazin, în momentul prezentării contractului. La fel și pentru The Outlet T, Solutions (Blvd Preciziei nr 3) și online folosind un cod de reducere pe care Meșterul Bun îl postează aproape zilnic pe contul de Instagram.

“Meșterul Bun a luat naștere în Aprilie 2017, din pasiunea pentru frumos și din dorința de a ajuta oamenii să își transforme casele așa cum își doresc. Construim, renovam și amenajam apartamente, case și clădiri de birouri, plus mentenanță aer condiționat pentru clădiri mari, indiferend de tipul de aparatură pe care îl dețin. Suntem prezenți în social media pe Facebook și Instagram unde postam zilnic poze și video-uri reale de lucrările în desfășurare și nu numai. De când a început pandemia și până azi am efectuat peste 100 de renovări complete de apartamente și renovări de case. Luna aceasta am pornit primul proiect de la zero marca #MesterulBun , în Măgurele pe str George Călinescu nr 12. Cu 2 case tip duplex, de 156 mp fiecare + 21mp pod, curte de 250mp + 2 locuri de parcare, proiect realizat în totalitate de MAV Arhitect. Și pentru că prietenii noștri sunt și prietenii clienților noștri, toți clienții Meșterului Bun beneficiază de 10% reducere la toate serviciile oferite de aceștia, atât de arhitectura cât și de design interior și exterior.”

Achiziția unei case pe pământ este o variantă pentru care tot mai mulți dintre noi optează în ultima vreme. Este extrem de important să avem o comunicare bună cu dezvoltatorul, astfel încât rezultatul să fie casa mult visată. “Noul proiect de case dezvoltat de Meșterul Bun înseamnă locuințe de calitate la cel mai înalt nivel! Casele sunt disponibile spre vânzare începând de acum, având câteva avantaje specifice vânzării acestora “în lucru”. Mai exact, clientul își poate supraveghea lucrarea, o poate personaliza după dorințele sale, are siguranța că se folosesc cele mai bune materiale, poate opta pentru o calitate premium. Astfel economisește timp și bani, beneficiază de o durată de execuție mai scurtă și nu în ultimul rând are modalități de plată flexibile.”, explică reprezentanții companiei.

Un proiect de renovări înseamnă uneori modificări semnificative în ceea ce privește arhitectura unei clădiri, sistemul de instalații, etc. Meșterul Bun se traduce printr-o serie de servicii complete. “Noi vă putem ajuta să puneți în practică toate aceste idei, să dați o altă funcționalitate unui spatiu, să transformați banalul în extraordinar, să vă îmbunătățiți locuința și să o faceți locul ideal pentru dvs. Renovarea unei case, a unui apartament sau a unei vile presupune: zugrăvire, montare gresie/faianță, montare parchet, montare tapet, montare uși, memolare/decopertare, realizare instalație sanitara/instalație electrica. Deși șantierul nu este întotdeauna instagramabil și nu toți clienții ne semnează acordul Facebook pentru pentru a posta before / after de la lucrarea pentru care ne-au contractat, suntem activi pe social media și postam zilnic beneficii pentru clienții noștri. Vă dăm întâlnire zilnic pe paginile de facebook și pe instagram, suntem întotdeauna bine pregătiți, iar soluțiile noastre oferă garanția calității, dar și a execuției unor lucrări ample, cu efecte benefice imediate, care vor avea ca rezultat întreaga satisfacție a clientului.”

Cu ajutorul unei echipe de profesioniști care sunt la curent cu tot ceea ce înseamnă inovație, reacționează cu promptitudine îți pune la dispoziție servicii de consultanță tehnică necesară și răspund oricărei solicitări cu seriozitate și profesionalism, casa ta se poate transforma din nou în acasă.

Mai multe detalii pe: http://www.mesterulbun.ro/, office@mesterulbun.ro sau la telefon 0738.141.108

Comentarii

Postări populare