Lily of the Valley, brand românesc inedit, prezent la FEERIC FASHION WEEK din Sibiu

Anul acesta, a 13 a ediție a festivalului de modă Feeric Fashion Week de la Sibiu a fost un succes!

"După un an de pauză, festivalul a revenit cu forțe proaspete, colecții și concepte noi și prezentări spectaculoase în locuri atipice. Prima zi de prezentări individuale a debutat în centrul comunei Apoldu de Jos, într-o atmosferă rurală de toată frumusețea, ce a impresionat invitații veniți de peste hotare, din Statele Unite, Franța, Italia, Monaco, Belgia, Pakistan, Spania și Egipt. Invitații au fost primiți în cel mai pur stil românesc, cu pâine și sare, cu săteni îmbrăcați în costume tradiționale și cu un spectacol muzical ardelenesc ce a deschis prezentarea colecției magazinului Apoldist. Fiind primul magazin sustenabil de acest gen, Apoldist oferă clienților posibilitatea de a achiziționa haine cu ajutorul reducerilor, în schimbul articolelor uzate care vor fi reciclate. Colecția prezentată este formată din piese vechi de îmbrăcăminte, reutilizate, restilizate, și astfel puse din nou în valoare. Din centrul satului, invitații au pornit spre pădurea din apropierea comunei, pentru prezentarea brandului Hooldra."

( preluare de pe site-ul http://www.feeric.ro/ffw2021-etica-si-sustenabilitate-fashion)

Brand-ul Lily of The Valley a fost prezent la acest show cu cele mai frumoase modele din atelierul său din Sibiu. Am admirat ținutele lor de la distanță, adică online, pentru că, din păcate, eu nu am reușit să ajung la acest festival. Cert este că modelele Lily of The Valley sunt unice, din materiale naturale, cu acorduri handmade și detalii ce pot impresiona orice femeie care dorește să poarte ținute altfel.

Rochia pe care am primit-o de la Lily of The valley este cu siguranță o piesă care mă îmbracă cu lejeritate. Din pânză topită, exact așa cum avea mama rochiile ei în anii 80, pe timp de vară. O piesă frumoasă, care mă poartă într-un univers oniric ori de câte ori o îmbrac, iar eu sunt unică prin orașul plin de haine trase la indigo. Creatoarea Lily of the Valley dă dovadă de creativitate, originalitate, e migăloasă în lucrul ei și ador să văd că iubește texturile naturale, iubește albul potrivit pe sezonul de vară, și mai cred că iubește florile, evident lăcrămioarele, așa cum le iubesc și eu.

Las aici câteva poze cu prezentarea de la festivalul de modă din Sibiu din luna iulie. Poate la anul voi ajunge și eu. Până atunci, îmi doresc să port și alte ținute semnate Lily of the Valley și sper să le descoperiți cu multă admirație. Sunt minunate, iar dacă vara e senină, rochiile acestea se vor asorta perfect. Au o seninătate aparte!
https://lilyofthevalley.ro/

Comentarii

Postări populare