Uleiul de măsline extra-virgin – secretul dietei mediteraneene






















Suntem tot timpul în căutarea dietei perfecte, echilibrate, eficiente, noninvazive, cu atât mai mult acum, când vacanța cea mult așteptată se apropie și rochițele fluide din bagaj, pantalonii scurți ori noul costum de baie ne ambiționează să arătăm extraordinar și să etalăm o siluetă de invidiat.
Nu știu dacă destinația aleasă pentru vara aceasta este una la mediteraneeană, însă dieta cu siguranță ar fi bine să fie! Căci succesul dietei mediteraneene este recunoscut și se datorează uleiului de măsline extravirgin. Componența sa bogată în fibre, antioxidanți și grăsimi benefice și săracă în grăsimi dăunătoare reprezintă mai mult decât dietă; este, de fapt, un stil de viață sănătos, pe termen lung.

Având la bază alimente cât mai puțin procesate termic sau chimic și punând accentul pe ambianța plăcută creată de mâncatul în tihnă, de savuratul felurilor de mâncare alături de familie și prietenii, de masa ca experiență de care să te bucuri din plin, alimentația mediteraneeană întruchipează tradiție veche de secole, care poate asigura longevitate șivitalitate. Nu întâmplător una dintre cele mai sănătoase comunități din lume, cu speranța de viață de peste 100 de ani, este într-o insulă din Marea Mediterană.
Ca o invitație la un stil de viață sănătos, zi de zi, Monini te delectează și răsfață cu Delicato - uleiul de mãsline extravirgin cu aromă fină și delicată, variantă alternativă extraordinară recomandată celor care nu sunt obișnuiți cu gustul pronunțat al uleiul de măsline extra virgin. Este indicat pentru un regim alimentar echilibrat, moderat și ușorÎn bucatarie, Delicato de la Monini reprezintă un dresing ideal și versatil, putând fiind utilizat la legume fierte, sosuri, supe, fripturi și salate.
Spre deliciul tuturor gurmanzilor, gourmets și connaisseurs, Delicato de la Monini are un  parfum fructat - ierbos, o aromă usor migdalată, o pură culoare verde, cu nuante galben-auriu și este blând (având aciditatede 0,4%, adică jumatate din limita maximă legală admisă la uleiul de măsline extra virgin).
Enjoy your meal! Enjoy summer! Day by day by day!






Comentarii

Postări populare