Gama E.P.I.D. Propolis are grijă de sistemul tău imunitar chiar și vara






Linia E.P.I.D. pentru cel mai eficient și cel mai sigur propolis. Propolisul utilizat pentru obținerea gamei E.P.I.D. se obține prin eliminarea selectivă a cerii, a reziduului stupului și a componentelor secundare majore. Gama E.P.I.D este lansată în România prin portofoliul Ropharma S.A. deoarece aceasta asigură o imunitate de fier atât copiilor, cât și adulților.

Gama E.P.I.D. este una variată, cu suplimente naturale atât pentru adulți( EPID Propolis Immunepid Adulți, EPID Propolis Extract Hidroalcoolic,  EPID Propolis + zinc, EPID Propolis Spray cu plante aromatice /Aloe , EPID Propolis Naso Spray, EPID Propolis Miere şi lămȃie,), cât și pentru copii (EPD Propolis Immunepid Junior, Epid Propolis Junior, EPID Propolis Spray Junior, EPID Propolis Tus Junior, EPID Bomboane cu diverse arome ).
Metoda EPID constǎ în eliminarea selectivă a cerii, a  reziduurilor  stupului și a componentelor secundare majore, şi se bazează pe utilizarea unor solvenți naturali ( alcool și apă) și a unei tulpini probiotice (Lactobacillus helveticus), care posedă o enzimă specifică, cu activitatea esterazicǎ, capabilă să degradeze esterii  acidului cafeic, considerați responsabili de principalele reacții alergice.
EPID Propolis contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii și extenuării și sprijină apărarea naturală a organismului, are efect efect antiinflamator în cazul afecțiunilor tractului respirator superior, reduce stresul oxidativ și contribuie la menținerea metabolismului energetic în parametrii normali.
„Deoarece propolisul este unul dintre cele mai bune antibiotice naturale, fiind folosit în scopuri terapeutice încă din cele mai vechi timpuri până în prezent am decis lansarea gamei E.P.I.D. Propolis și în România. Propolisul este considerat cel mai puternic medicament antiinfecțios cunoscut,  fiind un aliat natural puternic în lupta cu răceala și gripa, de aceea această gamă se află printre preferatele clienților indiferent de sezon” a decalarat Florența Crețu, reprezentant Ropharma S.A.
Propolisul a fost folosit în compoziția diverselor medicamente și suplimente alimentare, precum gama E.P.I.D. de la Ropharma, eficientă în afecțiunile gâtului, ale cavității bucale, ale tractului respirator superior și pentru întărirea sistemului imunitar.
În plus, propolisul acționează eficient împotriva bacteriilor dăunătoare, fără a le distruge pe cele bune, cum se întâmplă cu antibioticele obișnuite. De asemenea, propolisul nu provoacă efecte secundare, stimulând buna funcționare a organismului, în general.





Comentarii

Postări populare