Hai cu primavara!


E schimbatoare, dar ne ofera si mult soare... Ne imbracam dupa toanele ei, unele dintre noi cu gusturi bizare, podoabe fara numar, caci acum le putem expune mai bine decat oricand... Dispare, revine, naste din nou si tot asa pana la vara...

Ne place primavara, dar si mai mult ne place metoda de ajustare a hainelor prea groase. Gecile scurte, paltoanele un pic mai lungi din stofe subtiri, fustele si pantalonii la vedere, intr-un cuvant un sistem simplu de invesmantare din tesaturi mai subtiri, croite dupa arhitectura corpului nostru. 

Sa nu uitam de rochie, atat de feminina si de practica pentru cine vrea sa o asorteze cu o pereche de bocanci sau poate cu cizme foarte lejere...

Primavara revelam, alegem jensii cei mai frumosi, le asortam cu rafinament o bluza must-have dintr-un magazin asa cum este I LIKE OUTLET si devenim instantaneu imaginea perfecta a omului din urban. 

Corectam si transforman siluete dupa modelul de sacou, pantalon sau rochie pe care l-am vazut in magazin, ne impresionam colegii, prietenii si fratii cu ce am gasit nou prin magazin si sustinem prin medota- Haina noua la anotimp nou- o cutuma veche- aceea ca trebuie sa fim in ton cu proaspatul anotimp. 

Fa-ti curaj si poarta nuante vii, nuante solare, haine energizante, combinatii  cu refelexe colorate, creeaza o tema interesanta din hainele alese pentru primavara si cel mai important lucru- imbraca-te cat mai comod!

Am ales, azi, din magazinul I Like Outlet cateva haine care iti vor umple golul din garderoba si te vor ajuta sa alcatuiesti tinuta perfecta.














https://www.facebook.com/i.likeoutlet/?epa=SEARCH_BOX

Comentarii

Postări populare