Boulevard Cafe, dacă vrei să te bucuri de preparate culinare rafinate






O dimineata de marti obisnuita a devenit cu totul speciala pentru bloggerii din Bucuresti care au luat un mic dejun sanatos la Boulevard Cafe din Tineretului.


O locatie aflata la doi pasi de agitatia Pietei Unirii, dar la distanta de forfota urbana, Boulevard Cafe poate reprezenta locul intalnirilor de business la un mic dejun savuros.
Boulevard Cafe: Croissante cu unt, Breakfast Boulevard(ou, bacon crocant), Omleta Țărănească ,Omleta cu bacon si brânza feta, Omleta cu spanac si ierburi aromatice, Omleta cu șunca si cașcaval, Salata Caesar,Salata cu somon Fumme, Salata cu ton, Salata Greceasca.


Un mic dejun sanatos nu poate fi complet daca nu exista si bauturi pline de energie, ca cele de la Boulevard Cafe, in diverse combinatii de: portocala, grapefruit, lamaie, lime, mar, ananas.


Boulevard Cafe ofera alternative gustoase pentru fiecare moment al zilei: mic dejun, pranz sau cina.
Interiorul modern si confortabil are aerul unui camin primitor, o zona dedicata intalnirilor de business, plus o terasa dedicata fumatorilor, gustari consistente, paste, dar si o selectie de preparate culinare elaborate.









Comentarii

Postări populare