Radiaza in aceasta primavara. Scapa de semnele inestetice chiar acum!






Potrivit studiilor, peste 50% dintre persoanele care au cicatrici vizibile sau alte semne inestetice, precum vergeturile, cicatricile si petele lasate de acnee, petele inchise la culoare, sunt complexate de acestea si au tendinta de a evita socializarea cu ceilalti. Fiecare cicatrice are o poveste de spus, mai ales acelea severe, care au nevoie de timp pentru a se vindeca!
Orice cicatrice este inestetica, insa atunci cand ea este si situata pe o zona a corpului care este expusa privirii celorlalti situatia chiar devine pentru multi dureroasa. Inainte de a incepe explorarea unor modalitati de a scapa de o cicatrice, trebuie sa stiti bine de ce tip este. Nu toate cicatricile se formeaza in acelasi mod si, prin urmare, tratamentele lor pot fi diferite insa, de cele mai multe ori, cu ajutorul Cremei CICATRIX pot fi reduse cele mai multe vergeturi, cicatrici provocate de acnee, arsuri si interventii chirurgicale. In cazul petelor hiperpigmentare (mai inchise la culoare) ale pielii, crema depigmentanta MELANIL are efecte uimitoare, observabile deja intr-un interval scurt de timp”, explica cercet. dr. Horatiu Albu, master in biologie moleculara.
Diferite cicatrici, acelasi tratament cu Cicatrix
Exista numeroase tipuri de cicatrici si toate au un efect negativ mai mare sau mai mic asupra purtatorului. De multe ori, cicatricile sunt si o amintire dureroasa a unei experiente neplacute, care poate reduce stima de sine chiar drastic atunci cand ea este pe fata sau intr-o alta zona vizibila.
Multe medicamente intre care si anticonceptionalele evidentiaza si mai mult cicatricile si petele existente. Petele mici, care altfel nu ar fi atat de evidente, de multe ori sunt mai vizibile in cazul celor care iau anumite medicamente, deoarece acestea afecteaza pigmentarea pielii.
Iata care sunt categoriile de cicatrici si cum puteti sa le reduceti fara a va pune in pericol sanatatea:
1. Cicatricile atrofice
Acestea sunt tipul de cicatrici de forma zimtata sau plata pe stratul superior al pielii. Uneori, este insotita de o tulburare de pigmentare ce aduce o nuanta a pielii serios diferita fata de cea a pielii inconjuratoare. Diferenta poate fi foarte vizibila si neplacuta.
In cicatricile atrofice care au si tulburari de pigmentare poate fi necesar un tratament combinat atat cu CICATRIX pentru reducerea cicatricii cat si cu MELANIL care reduce alterarile pigmentare si previne aparitia altora”, spune specialistul.
2. Cicatricile hipertrofice
Comparativ cu cicatricile atrofice caracterizate printr-o pierderea de tesut, cele hipertrofice apar din cauza tesutului excesiv care se dezvolta peste tesutul de vindecare al pielii dupa leziuni provocate de infectii sau rani. In acest caz, cicatricea nu mai este o pata, ci o adevarata excrescenta foarte vizibila.
Cicatricile hipertrofice sunt oarecum asemanatoare celor cheloide si la fel ca acestea ele se pot reduce drastic cu ajutorul cremei CICATRIX.
3. Cicatricile cheloide
Apar cand pielea trece printr-o faza de vindecare agresiva, rezultatul fiind o cicatrice evidenta, reliefata si de foarte multe ori hiperpigmentare.
Cheloidele sunt mai usor de vindecat in cazul persoanelor cu pielea inchisa la culoare. De cele mai multe ori vindecarea se face prin interventie chirurgicala, insa, in cazul in care cicatricile nu sunt foarte grave, acestea se pot reduce cu ajutorul unei creme esentiale, fara parabeni, care nu ataca pielea, cum este CICATRIX. De asemenea, pentru zona cu tulburari ale pigmentarii se poate folosi uneori si MELANIL, care reduce cantitatea de melanina produsa de celulele prin blocarea tirozinazei”, spune cercet. dr. Horatiu Albu.
4. Cicatricile in urma arsurilor
Sunt printre cele mai intalnite tipuri de cicatrici si pot face ca pielea sa arate foarte rau. In cazul in care ele sunt profunde pot perturba chiar si functionarea normala a nervilor si muschilor.
Pentru reducerea vizibila a acestor cicatrici este indicat sa folositi Crema CICATRIX. Are efecte foarte bune pe marcile lasate de arsuri. Rezultatele apar dupa cateva aplicari, insa, pentru a reduce semnificativ cicatricea, in functie de gravitatea si proeminenta sa, este indicat sa utilizati o perioada indelungata acest tratament natural, fara parabeni”, completeaza specialistul.
5. Vergeturile
Vergeturile sunt tipuri de leziuni ale pielii aparute cu precadere la cei care au suferit pierderi importante de greutate, la unii adolescentii cu crestere brusca, la persoanele obeze si femeile inasarcinate.
Vergeturile apar, in special pe fese, coapse abdomen si zonele sanilor, atunci cand o persoana creste sau se micsoreaza prea repede. Initial, vergeturile pot pot fi rosii sau mov, dar, in timp, ele devin si mai luminoase sau de culoare argintie. Pentru a scapa de aceste semne inestetice este indicat sa folositi CICATRIX, crema care ofera rezultate vizibile dupa primele saptamani, si poate fi folosita de toate persoanele care prezinta astfel de probleme, inclusiv femei insarcinate”, explica specialistul.
6. Cicatricile Acneice
Cicatricile produse de acnee si cosuri se vindeca, de obicei, dupa o anumita perioada de timp, dar lasa in urma semne neplacute, vizibile in special in zonele sensibile de pe fata. Un ten cu tendinte de ingrasare este mai predispus la asemenea probleme, insa aceste cicatrici pot aparea pe pielea oricui.
Cicatricile acneice sunt cauzate ca urmare a acneei severe. Exista diferite forme de asemenea cicatrici, care difera in functie de tipul si de profunzimea lor. Pentru a trata aceste semne inestetice, este indicat sa combinati crema care estompeaza cicatricile CICATRIX, impreuna cu crema anti-pete, MELANIL, pentru prevenirea si tratarea petelor de pe piele, a rosetii si a urmelor colorate lasate de acnee”, spune cercet. dr. Horatiu Albu.
Aspectul tenului este oglinda ingrijirii temeinice oferite pielii noastre de-a lungul timpului. Semnele inestetice si cicatricile pot afecta increderea in sine, insa, de cele mai multe ori, ele influenteaza si starea generala de sanatate. CICATRIX reduce vergeturile, cicatricile de diferite tipuri si ofera pielii o ingrijire delicata. In completarea acestuia, MELANIL impiedica productia de melanina si reduce petele pigmentare ale pielii, pentru ca aceasta sa ramana curata si uniforma. Aceste produse sunt deja disponibile in multe farmacii si magazine specializate, insa puteti sa le comandati online pe www.farmaciaortomoleculara.ro cu preturi promotionale, numai 92,50 lei la 127,99 lei. Tot aici veti gasi informatii suplimentare, dar si intreaga gama de produse cu preturi promotional. Pentru informatii suplimentare sunati la 0721 328 509.

Comentarii

Postări populare