7 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de epilarea definitiva laser

Daca te-ai saturat de metodele clasice de epilare cum este ceara, aparatele electrice sau lama de ras, atunci da, epilarea definitiva cu laser este solutia, a treia cea mai ceruta procedura noninvaziva la americani, dupa injectarile cu acid hialuronic si botox. Coquette Beauty Clinique, singurele clinici din Romania exclusiv specializate in epilare definitiva, primii care au adus acest serviciu in Romania in urma cu 14 ani, iti raspund la cele mai importante 7 intrebari.

Este epilarea cu laser sigura?

po1
Epilarea definitiva este o procedura medicala care poate fi realizata doar intr-o clinica specializata unde lucreaza terapeuti cu pregatire in domeniu, care au la dispozitie aparatura de top. La Coquette Beauty Clinique in cadrul fiecarui tratament terapeutul decide alegerea acelor parametri care sunt pe o linie foarte delicata de echilibrare a nevoii pentru eficienta si siguranta. Iar acest lucru vine dupa timp indelungat de studiu si experienta practica, calitati dobandite in cei peste 14 ani de expertizain epilarea definitiva cu mii de pacienti.
Suntem singurii care utilizam mai multe tipuri de tehnologii: 755 nanometri, 800 nanometri, 1064 nanometri, iar lungimea este pulsului variabila (nu doar 3 milisecunde) in concordanta cu dimensiunea firului de par. Laserul Cynosure este un aparat versatil, care utilizeaza lasere cu doua lungimi de unda pentru proceduri eficiente atat in cazul pielii de culoare inchisa, cat si pentru cea mai deschisa la culoare. Acest fapt sporeste confortul pacientului si eficienta tratamentului prin capacitatea de a comuta intre cele doua tipuri de lasere care face intregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizeaza epilarea definitiva”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique.
Coquette Beauty Clinique sunt singurii care detin clinici proprii (fara a fi francizate) in Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov si Timisoara, tocmai pentru a putea mentine la acelasi nivel standardul de calitate.

Epilare definitiva pe pielea bronzata?

po2
Tratamentele de epilare definitiva sunt recomandate la inceputul primaverii, toamna si iarna.Insa, tehnologia laser a ajuns acum la performanta de a putea fi folosita chiar si pe pielea inchisa la culoare prin adaugarea unor dispozitive de racire a pielii si utilizarea laserelor cu lungime de unda mai lungi, care demonteaza odata pentru totdeauna mitul conform caruia nu se poate realiza epilare definitiva pe pielea bronzata datorita riscurilor de ardere si hiperpigmentare.
Ce lasere folosesc clinicile din Miami sau LA, acolo unde soarele dogoreste 6 luni din an? Despre care dintre ele se vorbeste la superlativ la congresele medicale? Racirea pielii cu Zimmer concomitent cu aplicarea luminii laser confera cea mai eficienta protectie si cel mai ridicat confort pentru pacient, iar lungimile de unda ale luminii diferite asigura penetrarea la diferite profunzimi in piele. In plus acest laser este special si pentru tratarea pielii bronzate, in timpul verii, in conditii de sigurantasi eficacitate, precum si tratarea tipurilor de piele mai inchise la culoare, gratie parametrilor care pot fi reglati pentru a acomoda toate tipurile de grosime si culoare ale firelor de par”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique.

Crema de protectie dupa tratament?

po3
Daca tocmai ai realizat un tratament de epilare definitivasi vrei sa mergi la mare sa te bronzezi ar fi bine sautilizezi protectia solara sau sa stai mai mult sub umbrela, macar 7 zile dupa efectuarea tratamentului. Dupa aceasta perioada se recomanda SPF 30.

Epilarea definitiva nu poate fi realizata pe pielea inchisa la culoare

Laserul Cynosure este un aparat versatil, care utilizeaza lasere cu doua lungimi de unda pentru proceduri eficiente atat in cazul pielii de culoare inchisa, cat si pentru cea mai deschisa la culoare.
Daca in urma cu 4 ani foloseam alte aparate laser, in momentul de fata am ales sa investim in cel mai perfomant dispozitiv de epilare definitiva. Cum ne place sa spunem CYNOSURE now. Candela, 4 years ago. Always investing. Always innovating”, adauga dr. Andreea Iftimie.
Cele doua lungimi de unda sporesc confortul pacientului si eficienta tratamentului prin capacitatea de a comuta intre cele doua tipuri de lasere care face intregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizeaza epilarea definitiva. Astfel prin utilizarea celei de-a doua lungimi de unda se poate elimina parului nedorit in cazul pielii bronzate sau a celei de culoare mai inchisa.

Epilarea definitiva doare?

po4
In momentul epilarii definitive ar trebui sa simti o senzatie similara cu piscatura unei benzi de cauciuc pe piele. Durerea va disparea treptat pe masura ce firele vor fi mai putine si daca pielea este mai deschisa la culoare. Laserul Cynosure Elite are incorporat un sistem de racire Zimmer care confera protectie si cel mai ridicat confort pentru pacient, printr-un jet de aer rece care amorteste zona atat inainte, cat si dupa aplicarea pulsului laser.

Nu iti poti face o sedinta pentru tot corpul

Daca auzi de o oferte unice intr-o singura sedinta sau preturi comune pentru o singura zona, ar trebui sa te gandesti mai bine. Exista o anumita cantitate de lumina ce poate fiabsorbita de piele in fiecare sesiune.
Coquette Beauty Clinique este specializata exclusiv in epiarea definitiva, ne place sa spunem despre noi ca nu nu coafam, doar epilam! Totul la un pret corect pentru standardele de calitate, comparabil cu cel de IPL/SPL”, adauga dr. Andreea Iftimie.

Cel mai important… merita?

po5
Cu siguranta da. Epilarea laser nu-ti garanteaza disparitia parului 100%, dar ceea ce creste ulterior este aproape invizibil. Iar libertatea si lipsa grijilor pe care ti-o ofera un astfel de tratament este intr-adevar de nepretuit.

Despre Coquette Beauty Clinique

Coquette Beauty Clinique si-a asumat inca de la deschiderea primei clinici, in anul 2003, statutul de clinica monospecializata in tratamentul de epilare definitivasi de promotor si educator al acestei proceduri. Cu patru clinici proprii in Bucuresti, Cluj, Brasov si Constanta, Coquette ofera servicii identice in toate cele patru locatii, sub egida protocolului specialistului recunoscut in epilarea definitiva. Desi investeste continuu in echipamente laser de exceptie, Coquette isi pastreaza preturile avantajoase consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.

Comentarii

Postări populare