Nutrilite de la Amway, pentru o viață exact așa cum o vrei!



Amway Nutrilite este ca un gentleman care îți bate la ușă în fiecare dimineața din viața ta și îți aduce un buchet de flori gratuit. Îți înseninează ziua, nu-i așa?  Găsești resursele necesare să mergi mai departe... Pentru mine asta înseamnă Nutrilite!


Iubesc vitaminele, mai ales primăvara, atunci când organismul meu își cere drepturile nutriționale. 
Iarna a adus odată cu ea carențe in nutriție, iar acum am nevoie de o stare generale bună.

Nutrienții necesari corpului nostru sunt macronutrienții, micronutrienții și fitonutrienții. 

In cadrul unui eveniment foarte bine organizat în incinta Le Consul, Raluca Felea- Trainer si Expert Nutriție Amway, ne spune că vitaminele și suplimentele alimentare aduc beneficii oricăror persoane, indiferent de vârstă sau stil de viață. Evident, vă voi aminti și eu că este foarte important ca meniul nostru zilnic să fie sănătos, iar dacă aveți inspirație, vi-l puteți programa săptămânal, astfel îmcât să vă bucurați de mese foarte sănătoase, nu numai copioase.

Intrebarea pe care am primit-o de la Amway și Raluca Felea a fost dacă știu ce am mâncat miercurea trecută. Evident, răspunsul nu a venit din partea mea, pentru că nu am ținut un calendar al alimentelor, însă, în cazul în care voi planifica un meniu vegetarian pentru o săptămână, poate pentru două săptămâni, sau chiar și pentru o lună atunci, cu siguranță, voi ști ce am mâncat în miercurea ce a trecut :)). 

Da, chiar avem nevoie de asta, însă câți dintre noi pot face acest lucru? Cred că nu foarte mulți, iar erorile în nutriție apar, fie că vrem sau nu... 

Pentru a scăpa de aceste carențe nutriționale, Amway a creat Nutrilite, vitamine și proteine din plante sau pește, care se combină ideal, astfel încât viața noastră să funcționeze normal. 





Voi începe prezentarea mea cu un supliment alimentar care conține acizi grași Omega 3. Un produs excelent pentru imunizare, cu ulei de pește, bogat în acizi grași pe care organismul nostru nu îi produce. 

Așadar, este foarte important să îi includem în dieta zilnică. Sunt acizi grași esențiali foarte importanți, iar dacă mesele noastre nu sunt bogate în pește, atunci este bine să avem în trusoul  de vitaminizare și acest produs. 
Amway îl recomandă ca fiind unul dintre cele mai bune suplimente alimentare din gama lor. Eu îl iau pentru că sănătatea mea este pe primul plan, mai ales acum, după vârsta de 40 de ani... Aspectul meu este important, iar Omega 3 mă ajută să am un păr sănătos, un ten mult mai luminos și o stare generală excelentă.

Detaliile pe care ni le oferă Amway în legătură cu aceste produse de top m-au făcut să le aduc în dieta mea fără să stau prea mult pe gânduri. Vitaminele și suplimentele nutritive care aparțin acestui brand de top sunt excelente. Am încercat să îmi imaginez viața fără ele, dar nu se poate...
Voi face acum o comparație și vă voi spune că  Amway Nutrilite este ca un gentleman care îți bate la ușă în fiecare dimineața din viața ta și îți aduce un buchet de flori gratuit. Evident, îți înseninează ziua, nu-i așa?  Găsești resursele necesare să mergi mai departe...  








Vitamina B plus- dual action este un supliment alimentar care are menirea de a oferi eliberare optimă de nutrienți ce provin din fiecare tip de vitamină B. Odată ce le vei lua, vei simți cum susțin metabolismul energetic la cote normale și vor ajuta la combaterea oboselii de care vrem să scăpăm cu orice preț, mai ales în vremurile acestea...

Componenta cu eliberare instantanee oferă doza necesară de vitamina B12 și B2, iar componenta cu eliberare prelungită oferă alte șase vitamine B, cu efect de opt ore. Amway NUTRILITE™ este primul și singurul supliment cu complex de vitamine B din lume, care oferă o tehnologie cu dublă acțiune.





Vitamina C-plus Nutrilite este un supliment foarte eficient, cu eliberare prelungită, constantă a vitaminei C în corp.  Este evident că avem nevoie de vitamina C în organism și că ar trebui să îl folosim pentru ca dieta noastră să fie echilibrată. 

Pătrunjelul citricele, coacăzele, cireșele sau coacăzele sunt numai câteva dinre fructele care ne pot oferi această vitamină. 

Amway a creat vitamina C plus ca supliment alimentar și ne spune că sunt folosite cireșele Acerola, deoarece acestea au cea mai concentrată sursă de vitamina C naturală. Tenul arată impecabil, sistemul meu imunitar este mult mai bun, iar protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ este la cote maxime. Fiecare tabletă conţine 240 mg de vitamina C, amestecată cu un ingredient fibros ce permite dizolvarea lentă a vitaminei C în organism timp de peste opt ore. O tabletă conferă mai multă vitamina C eliberată pe parcursul unei zile decât 600 mg cu eliberare instantanee și are, de asemenea, o acţiune mai delicată asupra stomacului.

Iată ce spune Amway:

"Personalul Nutrilite, care numără peste 150 de oameni de știință, cercetători și instructori, lucrează în permanență pentru a îmbunătăți calitatea produselor NUTRILITE. În fiecare lună Nutrilite derulează 25.000 de teste și, de asemenea, peste 500.000 de evaluări ale calității în fiecare an, în vederea asigurării calității. În acest mod a devenit marca NUTRILITE un lider global în domeniul nutriţiei şi îşi menţine această poziţie şi în prezent. image/png;;;phytonutrients.png Fitonutrienţii Prin procesare atentă, plantele crude sunt deshidratate şi concentrate într-o pudră fină (numită concentrat) care conţine nutrienţii şi elementele fitochimice naturale ale plantelor. Deşi fiecare concentrat NUTRILITE este unic, toate au un început comun – plante bogate în nutrienţi. Aceste concentrate sunt adăugate la numeroase produse NUTRILITE deoarece asigură o gamă largă de fitonutrienţi. image/png;;;Nutrilite Science Science.png Ştiinţa NUTRILITE În urmă cu mai mulţi ani, Carl Rehnborg a inventat o serie de tehnici sofisticate pentru analiza valorii nutriţionale a plantelor. În prezent, cercetătorii NUTRILITE din întreaga lume folosesc cele mai noi metode şi tehnologii pentru a îmbunătăţi tehnicile de extragere a ingredientelor din plante şi pentru a evalua potenţialul unor noi ingrediente pentru produsele noastre. Cercetătorii folosesc formule noi şi metode de procesare inovatoare, explorează ingrediente noi, îmbunătăţite şi folosesc echipamente analitice ultraperformante pentru a maximiza conţinutul de nutrienţi al concentratelor din plante. Fiecare produs NUTRILITE este rezultatul direct al unor teste intensive şi analize de laborator realizate de cercetători, microbiologi, chimişti, farmacişti, nutriţionişti şi alţi specialişti. Deşi nu este obligatoriu, pentru toate produsele NUTRILITE urmăm bunele practici de fabricaţie (GMP) pentru a ne asigura că produsele sunt sigure, identificate corespunzător şi de cea mai bună calitate. Realizăm peste 25.000 de teste de calitate în fiecare lună şi peste 500.000 de evaluări ale produselor în fiecare an. image/png;;;wellbeing.png Sănătate O sănătate optimă nu înseamnă o stare de sănătate perfectă. O sănătate optimă înseamnă adaptarea riscurilor de sănătate cunoscute la modul de viaţă şi alegerea modalităţilor necesare pentru a vă desfăşura viaţa într-un mod cât mai sănătos. Pentru o abordare personalizată trebuie să alegeţi cea mai bună dietă, modul de viaţă adecvat şi metodele de relaxare şi de odihnă potrivite, apoi selectaţi suplimentele alimentare care se potrivesc stilului dumneavoastră de viaţă. Nutriţia şi sănătatea optimă sunt inima mărcii NUTRILITE."


http://www.amway.ro/marcile-noastre/nutrilite-ro







Comentarii

Postări populare