FOREO dezvăluie cum frigul poate deveni cel mai bun prieten al pielii tale

Fără îndoială, iarna geroasă și-a făcut apariția! Ca urmare a vremii reci, porii, glandele sebacee și capilarele se contractă, deteriorând circulația sângelui și metabolismul pielii, slăbind totodată stratul său protector. Însă, iarna poate aduce beneficii pielii tale în mai multe moduri decât ți-ai imagina, iar temperaturile scăzute ajută și la anti-îmbătrânire.
Vremea rece îți curață porii Vremea rece poate acționa ca un tonic sau astringent – reducând înfundarea porilor și menținându-i mai puțin vizibili și rafinați. De asemenea, vremea rece încetinește și previne secreția de sebum, care face pielea și părul impermeabile, ținând la distanță luciul și reducând acneea. Vremea rece promovează circulația sângelui atât la față, cât și la corp – reducând inflamația și umflarea ochilor și a feței. Nopțile răcoroase ajută la un somn mai bun Un somn bun este vital pentru sănătatea pielii – reducând cearcănele de sub ochi și menținând tenul strălucitor. Mulți dintre noi suferă de insomnie când ne confruntăm cu căldura verii. Frigul imită scăderea naturală a temperaturii corpului, care apare la aproximativ două ore după ce adormim. Prin urmare, majoritatea oamenilor de știință ce studiază somnului sunt de părere că o cameră ușor răcoroasă contribuie la o noapte întreagă de odihnă. Apa rece întinerește tenul Gândiți-vă la efectul de întinerire în urmă spălării feței cu apă rece dimineața - vă menține pielea fermă, vibrantă și strălucitoare. Ei bine, vremea rece funcționează în același mod cu pielea ta. De aceea, dușurile reci aduc beneficii pielii. Apa rece diminuează cuticulele și porii, împiedicându-le astfel să se înfunde. Apă rece poate „sigila” porii pielii, împiedicând pătrunderea murdăriei. Apa fierbinte are tendința de a ne usca pielea.
Temperaturile răcoroase vă readuc culoarea în obraji Temperaturile moderat scăzute antrenează vasele de sânge să fie receptive - provocând roșeață în obraji, ceea ce Înseamnă că îți poți lăsa fardul de obraz acasă. Așa că nu ezita să ieși în frig pentru acel aspect natural, unde ochii strălucesc și obrajii capătă o nuanță trandafirie. Iarna spunem "adio" calității proaste a aerului și nivelurilor ridicate de ozon, care sunt atât de comune în lunile de primăvară și vară. Calitatea clară și curată a aerului rece face din această perioadă a anului un moment minunat pentru a fi în natură, pentru a face plimbări lungi și a respira aer proaspăt, precum și pentru a întineri pielea. Crioterapie la tine acasă Dacă vrei strălucire instantanee și pori micșorați, nu ezita să încerci trendul de înghețare! Însă, dacă vrei un rezultat garantat și de durată dincolo de cuburile de gheață, ar trebui să investești într-un crio-dispozitiv inteligent. Expertul în îngrijirea pielii FOREO, Dr. Choi Ji Eun, dermatolog coreean, a vorbit despre beneficiile tratamentului cu hiper-infuzie: „Este bun pentru cei care au fețele umflate dimineața. Reduce umflarea prin constrângerea vaselor de sânge și ajută la elasticitatea pielii prin micșorarea porilor deschiși. Dacă te confrunți cu coșuri pe timp de vară, poți folosi și crioterapia combinată cu lumina LED albastră care relaxează imediat pielea. Inovația UFO 2 oferă tratamente profesionale și luxoase de tip SPA chiar la tine acasă, în doar 90 de secunde. Tehnologia Hyper Infusion răcește și ajută la tonifierea pielii, și reduce aspectul porilor și a unei fețe umflate. Profită de un discount de 15% la seturile de Crăciun de la FOREO pe notino.ro

Comentarii

Postări populare