De ce să alegi produse organice de îngrijire personală?

Fiecare femeie folosește de-a lungul vieții în jur de 11.000 aborbante sau tampoane. Majoritatea acestora sunt fabricate din 90 % materiale plastice. Utilizarea îndelungată și uneori predispoziția genetică pot avea urmări dintre cele mai neplăcute. Multe femei ajung la medic cu probleme mari, de la dureri, infecții, și răni pe col din cauza utilizării pe o perioadă îndelungată a tampoanelor interne. Infecția Alergică la Femei (IAF) este o afecțiune persistentă care nu rapunde la tratamentele convenționale pentru candidoza. Simptomele pot fi similare celor ale candidozei, dar spre deosebire de aceasta, nu este o infecție fungica. Simptomele pot fi: arsuri, usturimi, mâncărimi, scurgeri albe. Ea este generată de o reacție, deseori datorată contactului pielii cu materiale sintetice sau cu chimicalele aflate în majoritatea produselor pentru igienă intimă obișnuite. Aceste simptome pot fi ameliorate și, pe termen lung, rezolvate prin folosirea exclusivă a produselor organice pentru igienă intimă.
Îți dorești produse sigure și organice de îngrijire personală? Pe Ecozar.ro găsești exact produsele de care ai nevoie: ecologice, accesibile, sănătoase, cu un ambalaj adorabil. Tot ce intra în corp trebuie să fie cât mai natural, dar trebuie să avem grijă și de planetă. Produsele menstruale Flo pe bază de plante sunt naturale, super confortabile și vă puteți baza pe ele în orice situație. Absorbantele normale naturale cu cărbune neutralizează mirosul și au o barieră 3D împotriva scurgerilor. Produsul conține bambus organic, fără plastic sau organisme modificate genetic. Sunt super moi și absorbante. De asemenea, absorbantele sunt învelite într-o peliculă vegetală și se aplică foarte ușor. 1 din 3 femei suferă de incontinență urinară la un moment dat în viață și 45% dintre prospetele mămici sunt afectate și ele de aceast simptom. Absorbantele se pot folosi atunci când aveți un flux abundent sau dacă aveți incontinență urinară. Un pachet de absorbante conține aceeași cantitate de plastic cât conțin 4 sacoșe. Bumbacul convențional conține multe pesticide, în timp ce bumbacul organic este comercializat în mod echitabil, fără substanțe chimice toxice care protejează sănătatea lucrătorilor.
Absorbantele bio Natracare cu un strat absorbant, prezentate individual în hârtie reciclată pentru o prezență discretă în geantă, au un centru extra absorbant pentru siguranță și încredere în zilele cu ciclu abundent, dar ultra subțiri, compacte și discrete. Forma cu aripioare în linie cu curbele naturale ale corpului pentru confort și ușurință mișcării. Produse din materiale naturale sustenabile cu un strat de bumbac moale pentru confort și senzație de uscat. Absorbantele bio Natracare nu conțin parfum, plastic, materiale albite cu clor, sunt în proporție de 93% biodegradabile, nu sunt testate pe animale, nu conțin materiale plastice, substanțe super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol și alte ingrediente sintetice. De peste 15 ani, Natracare este marca de încredere a femeilor care văd sensul alegerii naturale a tampoanelor și absorbantelor pentru menstruație. Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine să alegem produse din bumbac organic, reducând astfel expunerea față de reziduurile din pesticide și îngrășăminte care se folosesc pe culturile de bumbac. Natracare a fost prima companie care a folosit Bioplastic - fabricat din amidon și absorbanți pe bază de zahăr, care să înlocuiască materialele sintetice derivate din petrol. Produsele Natracare sunt diferite, deoarece sunt realizate din materiale biodegrabile și compostabile, inclusiv bumbac organic, bioplastic (fabricat din amidon din plante) și celuloză. Prin alegerea produselor fără plastic, există două efecte pozitive asupra mediului: reducerea producției de plastic și reducerea cantității de deșeuri din plastic. Și pentru că ultimii 2 ani au dovedit încă o dată că sănătatea trebuie să fie pe primul loc, alege să folosești produse organice, care să îți asigure acel confort suprem în zilele mai puțin “prietenoase” din fiecare lună!
Ecozar îți oferă acces la lumea BIO încă din 2008. Pe Ecozar ai mai mult decât o gamă uriașă de produse de calitate, ai acces la conceptul de SLOW LIVING. Pe Ecozar găsești zilnic multe produse atrăgătoare, ca să-ți faci viața mai ușoară, mai sănătoasă… și poate chiar mai relaxantă. Întră pe https://www.ecozar.ro/, profită de reducerea de bun-venit și alege produsele perfecte pentru tine și cei dragi!

Comentarii