Maria Nila lansează Shimmer Spray care adaugă strălucire și reduce efectul nedorit de electrizare

Maria Nila are o gamă largă de produse de styling care pot fi combinate cu ușurință pentru a obține rezultatele dorite. La timp pentru perioada verii, acest nou produs completează colecția pentru a extinde și mai mult posibilitățile de stilizare.

Shimmer Spray-ul are o textură lejeră, care adaugă strălucire și reduce efectul nedorit de electrizare al părului. Particulele strălucitoare sunt extrase dintr-o combinație de minerale naturale și sintetice, iar complexul Color Guard cu ulei de semințe de floarea soarelui, protejează părul și menține culoarea. Formula conține, de asemenea, vitamina E antioxidantă, care păstrează părul hidratat. Agitați bine și aplicați Shimmer Spray-ul pe părul uscat după orice coafare, pentru o strălucire radiantă, care îmbunătățește culoarea și conferă părului un aspect vibrant și sănătos.

Mirosul fructat și înfloritor este definit de parfumul fin ale notelor de vârf conturate de rubarbă și coacăze roșii, notelor de inimă din flori roz de ciclamă și notelor de bază, precum lemn de santal și grapefruit.

Shimmer Spray-ul de la Maria Nila este perfect in combinație cu alte produse de styling și poate fi adăugat la orice rutină sau stil, astfel posibilitățile de stilizare sunt nelimitate.

Shimmer Spray-ul Maria Nila este disponibil într-o dimensiune obișnuită de 300 ml și o dimensiune de călătorie de 100 ml. Produsele Maria Nila se găsesc în exlusivitate în magazinele Xpert Beauty și online pe www.xpertbeauty.ro

Brand-ul profesional, suedez, de îngrijire a părului, Maria Nila oferă produse 100% vegane și prietenoase cu animale. Aceste produse fără sulf și parabeni sunt produse în Suedia și dezvoltate din dragoste pentru animale și mediu. Prin urmare, ambalajul este compensat climtatic prin Plan Vivo și toate produsele sunt certificate de PETA, Leaping Bunny și Vegan Society. Prin furnizarea de produse profesionale de înaltă calitate, Maria Nila face lucrurile mai ușoare pentru fiecare, creand o lume mai sustenabilă și mai prietenoasă.

Comentarii

Postări populare