The Premium Barbers, salon dedicat exclusiv bărbaților, a sărbătorit un an de la deschidere

Joi, 19 septembrie, fondatorii The Premium Barbers au celebrat un an de la deschiderea barber shop-ului de lux aflat pe strada Constantin Aricescu, nr. 6, București.

Printre invitați s-au numărat clienți fideli, care cunosc deja notorietatea acestui salon.

Evenimentul a dorit să readucă în atenția bărbaților care își doresc o schimbare de look, un lucru important: The Premium Barbers este frizeria care combină atenția la detalii cu tehnici tradiționale și moderne, cu tendințe în materie de hairstyle masculin, locul unde produsele sunt de calitate, iar profesioniștii care își desfășoară activitatea în acest domeniu sunt foarte talentați.

Parteneri eveniment- Parmafood, JDE- Jurnalul de estetică, Berne en Provence, Cazcabel, fi-Ga Flori de Guarana, The Flowers, Morph, Baths&BodyWorks, Tobiass.

Despre The Premium Barbers Un salon de frumusețe, dedicat exclusiv bărbaților, unde veți descoperi o echipă tânără, cu o experiență de mai bine de cincisprezece ani în acest domeniu.

https://thepremiumbarbers.ro/

The Premium Barbers a apărut din dorința de a le oferi domnilor un spațiu doar al lor, 100% masculin, cu o abordare masculină și un dialog masculin, astfel încât să se poată bucura de confort, relaxare, dar în primul rând de servicii la cele mai înalte standarde.

“Misiunea noastră este să oferim servicii de înaltă calitate, combinate cu produse de același grad. Ne dorim sa ajungem lideri de piață, prin aptitudinile și experiența frizerilor noștri, care folosesc tehnici vechi, precum pierdutul exclusiv din foarfecă, dar și prin tehnici moderne.” Constantin Cornel și Nițu Ionuț, fondatorii salonului The Premium Barbers.

Serviciile pe care le oferă acest salon de înfrumusețare pentru bărbați sunt următoarele- Haircut, consiliere și tuns simplu din foarfecă sau mașină, la care se adaugă styling, Shave, sau bărbierit tradițional cu prosopul fierbinte, aplicare produse after shave, Beard Trim- cu tot ceea ce înseamnă consiliere tuns barbă, aplicare produse de hidratare, styling, Full Pack- consiliere pentru orice tip de tunsoare (simplă/skin fade/pierdut din 0/0.5), spălat, masaj capilar și cervical, loțiune tonică, tuns și aranjat barbă, styling.

Produsele profesionale de frizerie și barber cu care salonul The Premium Barbers lucrează sunt Kerastase, Fudge, Market Aroma.

https://thepremiumbarbers.ro/

Comentarii