E ușor în rochia albă de vară!

Dacă vrei să afișezi tonicitate pe timp de vară, mergi pe rochii albe. Nu cred că aș avea o problemă cu o rochie verde în acest anotimp, numai că ar fi ideal ca acel verde să nu fie mai tare decât unul numit verde fistic, sau cel mult verde marin.

Sunt sigură că la o supă franțuzească de pepene verde merge rochia albă, la fel și la o terasă pe timp de zi, sau la mare, când rochia seamănă mai mult cu un caftan ușor, din in, aruncat sensibil peste costumul tău de baie- acesta din urmă la fel de sensibil...

Rochia albă sperie soarele agresiv, e un bonus pentru fetele cuminți care o preferă lungă și ar mai putea fi ținuta perfectă pentru fetele rele, care o poartă scurtă, cu delicatețea unor picioare zvelte.

Amesteci câteva accesorii, așa cum sunt mărgelele uni, sau cele colorate, pălăriile în trend, sau vintage, cerceii pe care iarna îi iei doar la festivitate, sandalele joase sau tenișii în nuanțe deschise, te acoperi cu un parfum care miroase diferit, comanzi la terasă o tartă cu felii de măr, un cocktail fin, toate asortate perfect cu rochia ta albă de vară. Când pleci, lași a doua impresie, aceea că cei care te-au admirat să se întrebe câte rochii albe ai în șifonier.

Totul pentru ca tu să fii în echilibrul lumii estivale. E ușor în rochia albă de vară... și e tare bine

Comentarii

Postări populare