HANDS OFF: FOREO ÎȚI DUCE RUTINA DE CURĂȚARE FACIALĂ LA UN ALT NIVEL CU TEHNOLOGIA DE ÎNFRUMUSEȚARE

- Brand-ul suedez de beauty-tech reinventează modul în care ne gândim la igienă prin introducerea rutinei de curățare a feței fără atingere și 100% fără germeni -

Pe măsură ce lumea începe să stăpânească încet, dar sigur, criza de sănătate COVID-19, suntem în continuare conștienți de modul în care ne atingem fețele, știind că nasul, ochii și gura sunt puncte de acces pentru bacterii. Brand-ul suedez de skin-tech FOREO avertizează că spălarea feței cu mâinile nu doar că te expune la o gamă întreagă de germeni dăunători, dar sunt și foarte ineficiente în curățare.

„Gama originală LUNA de dispozitive de curățare a feței de la FOREO este încărcată cu pulsațiile patentate T-Sonic ale mărcii noastre, oferindu-ți o curățare profundă, dar blândă, pe care pur și simplu nu o poți obține cu mâinile și, pe deasupra, are și masajul specific. Asta nu înseamnă că spălarea feței cu mâinile este greșită, dar dacă nu este spălată corect, s-ar putea să-ți expui pielea la murdărie, substanțe chimice și uleiuri”, explică Boris Trupcevic, CEO FOREO.

El continuă: „Totuși, ceea ce face ca LUNA noastră să fie cu adevărat unică și de neegalat pentru concurenții săi este siliconul ultra-igienic din care este fabricat dispozitivul. Siliconul este antibacterian, ceea ce înseamnă că nu găzduiește agenți patogeni, făcând practic imposibilă transmiterea germenilor, considerându-l nu numai cel mai eficient mod de a îți spăla fața, ci și cel mai sigur.”

Cu o piața globală a tehnologiei de frumusețe evaluată la 39,1 miliarde în 2018 și estimată că va crește la 107,2 miliarde până în 2024, este clar că mulți consumatori se îndreaptă masiv către tehnologia de frumusețe în noua eră a igienei. În timp ce produsele FOREO, favorizate de pasionații de frumusețe din întreaga lume, nu au nevoie de prezentare, experții de la Institutul FOREO au transpus tehnologia complexă și extrem de sofisticată din spatele renumitei game LUNA în beneficiile utilizatorului pentru a sublinia rolul esențial pe care îl joacă pulsațiile T-Sonic în curățare și pentru a menține pielea sănătoasă, cu un aspect tânăr și strălucitor:

Curățare profundă și exfoliere delicată

„T”-ul din „T-Sonic” înseamnă transdermic, deoarece aceste pulsații străbat straturile pielii, stimulează fluxul sanguin și aduc oxigenul la suprafață, îndepărtând în același timp impuritățile prinse în pori - ceva ce pur și simplu nu poate fi realizat folosind doar mâinile.

Exfolierea este esențială pentru o rutină bună de îngrijire a pielii, totuși, când vine vorba de pielea moale și delicată a feței tale, cu siguranță ce e mult, strică. Acesta este motivul pentru care gama LUNA de la FOREO are perii moi din silicon pentru a te asigura că obții o curățare blândă, dar mai profundă decât orice îți pot oferi mâinile, lăsând bariera pielii intactă și eliminând în același timp până la 99,5% din toxinele acumulate (urme de machiaj și exces de sebum).

Stimularea circulației

S-a demonstrat că masajul blând T-Sonic îmbunătățește fluxul sanguin cu până la 450%. Acest lucru este benefic deoarece această microcirculație sporită aduce oxigen și substanțe nutritive la suprafața pielii, rezultând o piele sănătoasă și un ten luminos, cu până la 98% dintre utilizatori raportând că pielea lor este mai strălucitoare, radiantă și cu aspect mai sănătos. Deși îți poți masa fața cu mâinile, dacă este făcut incorect, poți ajunge să îți tragi pielea în jos și să grăbești procesul de îmbătrânire, ca să nu mai vorbim de pericolul de a deteriora pielea moale și delicată a feței cu unghiile.

Reducerea aspectului porilor

Problemele cu porii dilatați afectează toate genurile și toate grupele de vârstă, cu toate acestea, atunci când este utilizată corect, tehnologia poate fi o soluție viabilă pentru această problemă, precum și un stimulent de încredere pentru mulți. Gama LUNA de la FOREO s-a dovedit că reduce aspectul porilor prin creșterea producției de elastină și colagen, 98% dintre utilizatori observând că pielea lor este mai fină și se simte mai moale la atingere - un mic avantaj tehnologic de frumusețe pe care mâinile tale nu îl pot oferi.

Efect de lifting facial

LUNA 3 de la FOREO este un agent dublu, deoarece partea din spate are un mod de masaj ferm, care utilizează pulsații de intensitate ridicată și scăzută, care ajută la relaxarea punctelor de tensiune musculară facială. În același timp, netezește aspectul liniilor fine și a ridurilor, astfel oferindu-ți un aspect de lifting, observat de 94% dintre utilizatori, care raportează o piele mai tonifiată.

Creșterea potențialului de absorbție pentru produsele de îngrijire a pielii

O perie facială din silicon de înaltă calitate acționează ca un stimulent pentru produsele de îngrijire a pielii. Îndepărtează celulele moarte ale pielii pentru a asigura o absorbție mai profundă a ingredientelor active din produse, maximizând astfel eficiența serumului și a cremei hidratante. În plus, acesta îți va servi ca instrument perfect pentru a oferi pielii baza necesară pentru o aplicare fină a machiajului.

Printre cei 3.200 de germeni diferiți ce se află pe mâinile noastre, există bacterii dăunătoare care pot provoca infecții și pot induce boli. Un germen se poate multiplica de peste 8 milioane de ori într-o singură zi și, știind că aproape 80% dintre agenții patogeni sunt răspândiți de mâinile tale, FOREO te îndeamnă să-ți elevezi rutina de curățare și să investești într-o perie facială bună, care va elimina complet pericolul de transmitere a bacteriilor, lăsând pielea sănătoasă și strălucitoare în doar câteva minute.

FOREO a revoluționat modul în care gândim despre îngrijirea pielii, dar și despre bani, deoarece s-a dovedit a fi o investiție grozavă pe termen lung. Un tratament facial tipic care implică tehnologie de ultimă oră poate costa până la 1100 Lei. O investiție în LUNA 3 costă aproximativ 900 Lei și, în plus, o cercetare arată că produsele FOREO încă funcționează impecabil chiar și după 8 ani de utilizare și arată în continuare la fel de bine și curate ca cele noi, cu o viață extrem de lungă a bateriei. Longevitatea, eficacitatea și siguranța sunt ceea ce diferențiază LUNA originală de la FOREO, o inovație unică în îngrijirea pielii și prima perie facială sonică din silicon din lume, de sute de copii și produse contrafăcute.

Ținând cont de toate acestea, doar LUNA 3 îți va economisi 134.721 Lei în zece ani dacă înlocuiești tratamentele faciale lunare scumpe cu acest dispozitiv inteligent - această economisire uriașă îți poate oferi un avans pentru o casă. De asemenea, îți elimină ora (sau mai mult) petrecută la salon (plus naveta) în fiecare lună într-un minut gestionabil pe zi, oferindu-ți o piele frumoasă din confortul propriei case și la o fracțiune din cost.

„Tehnologia de frumusețe remodelează această piață a frumuseții, luând experiențe superioare de la salon și punându-le chiar în mâinile tale - acasă. Aceste dispozitive autonome îmbină în mod expert inovația tehnologică și personalizarea cu ani de experiență în îngrijirea pielii pentru a oferi rezultate extrem de eficiente, iar creșterea uluitoare a brand-ului FOREO de la an la an demonstrează că mulți consumatori recunosc beauty-tech-ul ca fiind viitorul frumuseții”, concluzionează Trupcevic.

Pentru a afla mai multe despre FOREO, brandul de tehnologie de frumusețe cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, și pentru a fi la curent cu creșterea și inovația viitoare, vizitați www.foreo.com sau urmăriți @FOREO.

Comentarii

Postări populare