De Valentine's Day, surprinde-ți partenera cu un răsfăț profesional

Nu există femeie care să nu viseze la o podoabă capilară bogată, plină de volum și strălucire, care să devină accesoriul perfect al unei zile pline de iubire. Deși există nenumărate trucuri de styling pentru a ajunge la rezultatul dorit, adevăratul volum vine odată cu o bună îngrijire a scalpului. De Valentine's Day, alege să îți arăți iubirea oferindu-i partenerei tale un set de produse ce îi va da șansa să se răsfețe cu o îngrijire profesională la ea acasă, iar ea se va simți ca o adevărată protagonistă.
Fie că își va petrecere seara la o cină romantică în doi, o petrecere tematică sau chiar în confortul propriei case, o rutină de self-care este întotdeauna bine-venită pentru a seta atmosfera ce va rămâne pregnantă pentru tot restul zilei. Gama Pure Volume de la Maria Nila este alegerea ideală atunci când vorbim despre un par mătăsos și hidratat, care îl va ridică de la rădăcină și îi va menține strălucirea pe tot parcursul zilei.
Șamponul curăță părul în profunzime, întărind firul de păr și adăugându-i textură fără a-l încărca, iar Vitamina B5 din formulă îi oferă hidratare și volum. În plus, dispune de Complexul Color Guard care menține culoarea părului, acționând ca o barieră de protecție în fața radiațiilor UV și a radicalilor liberi. Totodată, balsamul din aceeași gamă are o textură fină și ușoară ce descurcă părul fără a-l încărca. După ce părul a fost curățat și hidratat, se recomandă aplicarea spray-ul hrănitor Volume Spray pe părul umed, pentru o fixare puternică cu un aspect natural, ce nu lasă părul cu un aspect lipicios și tern. În plus, oferă protecție termică împotriva căldurii atunci când sunt folosite placa de îndreptat sau ondulatorul.
Un ultim pas pentru a stiliza părul și pentru a-i oferi încă un boost de volum este aplicarea pastei de păr Gneiss, ce îngroașă și texturizează firul de păr, dar care îl hrănește în același timp datorită untului de shea și a uleiului de măsline din formula sa. Pe lângă faptul că fixează coafura, părul va rămâne strălucitor și va lasă în urmă un miros lemnos-floral de cedru și santal, perfect pentru zilele romantice.
Toate produsele sunt potrivite firului de păr moale și fin, și sunt dezvoltate pentru a fi blânde atât pentru par, cât și pentru natură, oferindu-i volumul mult dorit fără a-l încarcă sau a-l usca. În același timp, fixează orice coafură, indiferent că se optează pentru niște bucle lejere sau pentru un par drept care arată bogat.
Produsele Maria Nila de îngrijire a părului și protecție a culorii sunt 100% vegane și prietenoase cu animalele, produse în Suedia, ce garantează cea mai înaltă calitate atât a ingredientelor cât și a ambalajelor, îmbrățișându-și astfel filosofia de frumusețe sustenabilă ce face un pas spre o lume mai prietenoasă.
Produsele Maria Nila se găsesc exclusiv în magazinele Xpert Beauty și pe https://www.xpertbeauty.ro/.

Comentarii

Postări populare