De Valentine’s Day ne întrebăm ”What is Love?”

De multe ori ne pleacă gândul la melodia lui Haddaway – What is love, dar deseori, în luna iubirii, ne amintim de dragostea pe care o purtăm pentru noi, pentru hainele noastre favorite și pentru lucrurile care ne definesc. Pentru că uneori Valentine’s Day este și despre iubirea de sine.
În acest an, în luna Dragostei, reîndrăgostește-te de tine, cu puțin ajutor de la Tommy Hilfiger, atunci când ai nevoie de un ”Stylist de good vibes”. Optimism implicit, individualitate fără mărimi și forța să iasă întotdeauna din sfera convenționalului, acestea sunt trei valori la care Tommy Hilfiger se raportează atunci când face referire la coolness-ul american pe care îl adaptează pentru publicul modern. Lasă-te fermecat de icon-uri clasice, sustenabile care îți vor redefini garderoba și te vor face să te reîndrăgostești de tine. Îmbrățișează-ți trecutul și dă-i un twist de nou, într-un mix versatil, nou și mai ales, real. Be yourself with Tommy!
Indiferent de selecția făcută, reinventează-te cu piese statement realizate din materiale organice și reciclate, definitorii, care transmit întotdeauna un mesaj: I am bold, experimental, sociable and real! Inspiră-te din stilul tău, dă-ți un restart fresh and be proud of who you are! Descoperă produsele Tommy Hilfiger și pe Magazin Online Oficial | Tommy Hilfiger® Romania Anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților, în perioada 9-14 Februarie, ți-am pregătit o promoție de 15% pentru orice achiziție a două produse, valabilă în toate magazinele selecționate Tommy Hilfiger și tommy.com. Let love take over!

Comentarii

Postări populare