Maria Nila lanseaza ECO THERAPY REVIVE, cea mai sustenabila gama de produse

Ca o modalitate de a imbratisa filozofia noastra bazata pe frumusetea sustenabila, Maria Nila face urmatorul pas catre o lume mai prietenoasa cu lansarea unei noi game de ingrijire a parului in 3 pasi – Eco Therapy Revive. Aceasta noua gama isi propune sa reinvie parul cu tehnologia de curatare micelara si proteine botanice si este prima gama lichida de la Maria Nila care are o formula complet naturala si organica, certificata de ECOCERT. Noua gama vine, de asemenea intr-un ambalaj fabricat din plastic oceanic reciclat si la fel ca in cazul tuturor produselor Maria Nila, totul este 100% vegan. Datorita Eco Therapy Revive, Maria Nila vine in sprijinul tuturor pentru a face un pas catre o lume mai prietenoasa.

Cele trei produse functioneaza ca un regim de ingrijire in 3 etape pentru ca parul sa recapete vitalitate, mai intai curatand-l cu TEHNICA MICELARA, apoi hidratand-l cu ALOE VERA si, in sfarsit, revigorandu-l cu PROTEINE BOTANICE. Gama Eco Therapy Revive are un parfum proaspat de castravete verde, nectar de piersica si pere. Toate produsele au proprietati de protectie a culorii. Iata care sunt principalele ingrediente: MOLECULE MICELARE – Samponul din gama Eco Therapy Revive este formulat cu molecule micelare care pot incapsula eficient uleiul, grasimile si produsele de styling reziduale in molecula. Capsulele ce au acumulat murdaria pot fi clatite cu usurinta cu apa, datorita dublei solubilitati a micelelor.

PROTEINE BOTANICE – O compozitie de proteine hidrolizate din kale, proteine din morcov, si proteine din lamaie care impreuna vor spori hidratarea prin retinerea apei in structura firului de par. Aceasta compozitie unica va oferi parului uscat si deteriorat, un aspect hidratat si neted.

EXTRAC DIN SEMINTE DE IN – Cand parul vopsit este expus la lumina soarelui, acesta incepe sa-ai piarda culoarea din cauza radicalilor liberi. Extractul de in incapsuleaza radicalii liberi fiind un ingredient ideal pentru a mentine culoarea proaspata si vibranta. Revigoreaza natura - ECO THERAPY REVIVE este prima gama Maria Nila certificata de Ecocert. Certificarea garanteaza ca produsele au o formula naturala si organica, care a fost produsa intr-un mod sustenabil, in conformitate cu biodiversitatea si utilizarea resurselor. Revigoreaza oceanul - Echilibrarea climatica este o prioritate pentru MARIA NILA. Cu ECO THERAPY REVIVE, toate sticlele sunt fabricate din plastic reciclat 100% din deseurile oceanice. Ideea este ca ingrijirea buna a parului nu trebuie produsa in detrimentul mediului.

Reimprospateaza-ti parul cu regimul de curatare micelara

Pasul 1: Samponul Eco Therapy Revive - Un sampon hidratant cu efect detoxifiant care este eficient, dar bland, prin tehnica sa micelara care indeparteaza cu usurinta impuritatile si acumularile reziduale, fara a perturba echilibrul natural al parului. Datorita calitatilor nutritive ale aloe vera si a extractului de in pentru protectia culorii, acest sampon poate fi utilizat zilnic. Pasul 2: Masca Eco Therapy Revive - O masca-tratament care hidrateaza profund parul si scalpul. Proteinele botanice au un efect reparator ce vor reduce structura uscata a firului de par , lasand parul cu un aspect moale si matasos.

Pasul 3: Balsamul Eco Therapy Revive - Un balsam hranitor cu proteine botanice care restabilesc structura firului de parul si sanatatea scalpului. Datorita formulei sale usoare, acest balsam lasa parului o senzatie naturala, moale, fara sa il incarce. Extractul de in protejeaza si mentine culoarea parului vopsit.

Maria Nila ofera o gama larga de produse de ingrijire a parului si protectie a culorii acestuia destinate hairstylistilor din intreaga lume. Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, produse in Suedia, sunt netestate pe animale, nu contin sulf sau parabeni, garantand cea mai inalta calitate atat a ingredientelor cat si a ambalajelor.

Produsele Maria Nila sunt certificare de Leaping Bunny, Peta si Vegan Society. De asemenea, toate ambalajele de la Maria Nila sunt compensate climatic prin Plan Vivo si prin furnizarea de produse profesionale de inalta calitate, Maria Nila face un pas spre o lume mai durabila si mai prietenoasa.

Gama Maria Nila Eco Therapy Revive este disponibila in exclusivitate in magazinele Xpert Beauty si online pe www.xpertbeauty.ro

Comentarii

Postări populare