B-Cure Laser, dispozitiv medical pentru tratarea durerilor acasă

B-Cure Laser este un dispozitiv medical PROFESIONAL și de UZ CASNIC, portabil, eficient în tratamentul durerii cronice, afecțiunilor ortopedice, inflamației, accidentărilor sportive și rănilor.

Terapia laserului de intensitate joasă (LLLT) tratează durerea și sursa acesteia, folosind un tratament biostimulator non-invaziv.

Nu are efecte secundare cunoscute, beneficiile se observă pe o perioada lungă de timp, utilizând aparatul doar câteva minute, de două ori pe zi. B-Cure Laser este o tehnologie eficientă din punct de vedere al costului – un singur dispozitiv constituie soluția tratamentului durerilor pentru toți membrii familiei, indiferent de vârstă.

Eficacitatea B-Cure Laser pentru tratamentul durerilor și rănilor a fost demonstrată în cadrul a 5 studii clinice din Italia, Brazilia, Israel și Rusia.

Un studiu clinic de succes a inclus 90 de pacienți și a demonstrat că efectul B-Cure Laser în tratamentul durerii este similar medicamentelor, însă nu înlocuiește recomandarea medicului.

Cum te poate ajuta B-Cure Laser în tratarea durerii?

Dispozitivul se folosește ușor și sigur chiar acasă, timp de 6-8 minute de 2 ori pe zi, reușind să reducă durerea și să trateze inflamația prin puterea mare a laserului.

Ce spun utilizatorii despre B-Cure Laser?

“B-Cure Laser este un lucru nou care a apărut în viața mea și pe care l-am primit cu bucurie. Are o fantă de lumină, pe care poți să o plasezi în locul unde ai articulațiile bolnave. Cu răbdare, aparatul poate să refacă celulele din zona dureroasă și să amelioreze durerile. Eu l-am folosit și pentru mine a existat o ameliorare vizibilă.” – Cornel Palade, actor “Recomand să achiziționați aparatul B-Cure Laser pentru că el poate fi folosit într-o gamă foarte vastă de afecțiuni, precum lombalgiile, contracturile, spondiloza cervicală, gonartroza, sindromul de tunel carpian, escarole și sunt sigur că poate fi utilizat pentru toata gama de dureri.” – Gabriel Băjenaru – kinetoterapeut

B-Cure Laser este o inovație împotriva durerii, ce a ajutat oamenii din întreaga lume să lupte împotriva durerii. Dispozitivul a primit aprobare medicală în multe țări din întreaga lume, inclusiv: Canada, România, Singapore, Finlanda, Germania Marea Britanie și multe altele.

Pentru mai multe informații și detalii: https://www.b-cure-laser.ro/

Comentarii

Postări populare