Bonjour, Pierre Zéro!

Pierre Zéro, gama de vinuri premium fără alcool de pe domeniile Pierre Chavin din sudul Franței a intrat în premieră pe piața românească. Povestea Pierre Zéro a început în însorita regiune Languedoc-Roussillon din sudul Franței, pe domeniile Pierre Chavin. Fabien Gross, un oenolog cu un CV impresionant și Mathilde Boulachin, cu o vastă expertiză în marketingul internațional al oenologiei și-au unit forțele și cunoștințele și au creat o gamă de vinuri fără alcool care au ca scop revoluționarea experienței de degustare a vinului cu colecții unice, cosmopolite și la modă. Ideea s-a născut dintr-o necesitate, în urma celor două sarcini succesive ale lui Mathilde, care, timp de 4 ani, în perioadele de graviditate și alăptare, nu a putut să bea alcool. Aceasta s-a gândit să creeze un produs care să conțină tot ceea ce reprezintă un vin, cu un pedigree premium, cu arome și un gust pentru cele mai pretențioase papile gustative, dar cu zero alcool. Cei doi hedoniști au mers și mai departe și și-au dorit să creeze o gamă de vinuri sănătoase și fără multe calorii și zahăr, certificate HALAL. Cu o cunoaștere aprofundată a piețelor internaționale și a așteptărilor consumatorilor, cei doi creatori s-au poziționat imediat pe piața de export și au câștigat acum o reputație în aproximativ 20 de țări, inclusiv Suedia, Japonia și Statele Unite. Vinurile se adresează celor care vor să încerce ceva nou, femeilor însărcinate sau care alăptează, sportivilor, celor care vor să se bucure de un pahar de vin cu 0% alcool și apoi să se urce la volan sau celor care vor să socializeze și să își păstreze coerența gândurilor.
Vinurile Pierre Zéro sunt create prin metode ancestrale complexe, cu intervenția tehnologiei de secol 21 și sunt obținute din podgoriile sărutate de soarele din sudul Franței. Strugurii sunt selectați în funcție de proprietățile aromelor și sunt culeși în timpul nopții pentru a le fi conservate prospețimea și intensitatea aromelor. Apoi urmează lungul protocol tehnologic care duce către produsul final, cu 0% alcool, dar păstrarea intensității aromelor. Pierre Zéro urmează un protocol strict de dezalcoolizare denumit Coloana Spinning Cone. “Bucuria mea a fost că am nu numai comenzi de la viitoare mame sau proaspete mămici, ci si de la femei și bărbați care vor să bea un pahar de vin roșu Merlot sau un spumant Chardonnay Pierre Zero, apoi să se urce la volan și să fie total focusați în timpul unei întâlniri importante.” - a declarat Adina Benga, cea care a adus brandul în România după ce a născut și cel de al doilea copil și a descoperit vinurile Pierre Zéro. Pierre Zéro oferă o gamă de 5 variante de vinuri în România, cu gusturi distincte, în toate cele trei culori și profiluri aromate fructate și florale: rosu, rose și alb provenite din soiurile Chardonnay și Merlot. Aceste vinuri fără alcool proaspete și netede devin parteneri excelenți pentru cine și aperitive.
Mândră de originile din regiunea Champagne, Mathilde Boulachin, cofondatoare a Pierre Zéro, și-a dorit să creeze un vin spumant fără alcool, cu bule fine și delicate, pentru a-și onora legăturile strânse cu lumea vinurilor spumante. Vinurile spumante de la Pierre Zéro sunt disponibile în alb și roze, ambele sunt produse din soiurile Chardonnay și Merlot. Rezultatul este o plăcere de degustare de neegalat, care poate fi savurată de toată lumea. Aceste vinuri spumante fac parte din gama Premium și sunt partenerul ideal pentru aperitive sau preparate dulci. Datorită proprietăților distincte oferite de vinurile produse de Pierre Zéro, brandul a câștigat notorietate pe piața din Franța și s-a asociat cu prestigioasa École Ferrandi, cu o vechime de peste 100 de ani în domeniul gastronomiei și ospitalității.

Comentarii

Postări populare