Reinventează-ți stilul cu noile colecții Victoria’s Secret






Casual sau super glam - toamna acesta tu faci regulile în materie de modă și Victoria’s Secret te așteaptă în magazinul din Băneasa Shopping City cu o selecție seducătoare de piese de lenjerie intimă de care să te îndrăgostești.

Materialele somptuoase, liniile invizibile și modele create pentru a te pune în evidență sunt detaliile noilor colecții unde numitorul comun este coordonarea - deux-piece-ul se întoarce în tendințe mai dezirabil ca niciodată. Iată cele mai dorite piese  pentru noul sezon:

Incredible by Victoria’s Secret - obține volumul și forma pe care ți-o dorești fără compromisuri cu noile sutiene ce oferă suport, dar și lejeritate pentru mișcările corpului. Descoperă noile sutiene Wireless Push-Up.

NOU! Love by Victoria: detaliile glam ale ținutei încep de la lenjerie - alege sutienele push-up cu inserții glitter, dantelă și joc de transparențe.

A group of people standing next to a body of water

Description automatically generated

 

Body by Victoria - sutiene comode, invizibile sub haine, dar suficient de frumoase încât să îți ofere un boost de încredere în propria feminitate. Must-have pentru orice ocazie în care vrei să te simți confortabil și plină de energie întreaga zi!

Dream Angels este întotdeauna o alegere reușită atunci când senzualitatea este ceea ce cauți iar pentru serile romantice alege print-uri fresh, dantelă si nuanțe din colectia Favourite T.

Iar odată cei vei proba pijamalele din material moale cu design atrăgător, le vei mixa cu succes în ținutele tale de work from home. Colecția sport nu este doar pentru iubitoarele orelor de aerobic, ci și pentru a compune ținute casual cu un twist proaspăt și tineresc.

Teddy & négligée – Dacă în ultima vreme ținutele tale indoor câștigă teren în fața outfiturilor de stradă, meriți ceva cu adevărat memorabil. Un body prețios din dantelă sau un furou din satin ultra-ușor este cel mai frumos cadou pe care ți-l poți face în această toamnă.

 

Descoperă noile colecții și cele mai frumoase piese de lenjerie intimă pentru noul sezon exclusiv în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.







Comentarii

Postări populare