Fico Gelato&More

 





Când ai chef să fii limpede ca apa și aerul, într-un București mult prea aglomerat și mult prea poluat, ia-ți pauza cuvenită la terasă. Este de înțeles că vara ne trebuie o terasă cu răcoritoare, așadar, criteriile după care o alegem trebuie să fie bine stabilite- să aibă multă înghețată, multă limonadă, mult aer  și scaune confortabile.

Am găsit toate astea la Fico Gelato & More, undeva lângă piața Floreasca, o terasă pe care aș numi-o deținătoarea adevărului absolut în materie de înghețată italienească extrem de bună. Adică o înghețată pe care oricine ar savura-o cu multă poftă pentru că este perfectă. Arome diferite, de la cicolată și fistic, limonadă preparată cu mult tact pe care ei au numit-o Fico-limonadă cu mentă și căpșune ( are un gust divin), multe prăjituri colorate natural, care te conving  de după vitrină că locul lor e pe masa ta.






Fico Gelato&More este terasa umbroasă din Floreasca, plină de farmec și voie bună. Este genul de loc în care poți să visezi la copilărie cu înghețata preferată în mână, poți să vii cu vecina de la bloc, dar și cu cei mici, copiii tăi pe care îi vei bucura cu un dulce italienesc  autentic. Găsești orice- frișcă, ciocolată, glazură, înghețată cu mango, ricotta sau smochine. Oferta este diversificată, iar dacă devii neputincios în alegeri, există acolo un om apt să-ți vină în ajutor.

Las aici și câteva poze, să vină pofta mai mare, dar și adresa să nimerești locul din prima.

Strada Bălănescu Rosetti, nr 3, colț cu Calea Floreasca

https://www.facebook.com/Fico-Gelato-More-101623491630168











Comentarii

Postări populare