Manifest la conștientizare: Lavinia Goste trimite o scrisoare scrisă în această vreme greu încercată de epidemia de Coronavirus






Manifest la conștinetizare. Așa a ales Lavinia Goste să iasă public și să-și spună punctul de vedere în acest context puternic „apăsat” de epidemia de coronavirus. În primul rând pentru că este mamă, în al doilea rând pentru că are un public căruia îi este dator și pentru că-și dorește să facă ceva, nu numai să privească. Interpreta de muzică populară Lavinia Goste notează următoarele:

În zilele în care trăim, se vede clar dacă un om are Fundație sau nu. Ce înseamnă pentru mine Fundație? În primul rând, sunt cei 7 ani de acasa pe care îi primim sau ar trebui fiecare să îi dăm copiilor noștri. Apoi este școala pe care o primim, și asta se vede prin pedagogii pe care îi avem și apoi urmează practica. Să revenim la cei 7 ani. În ziua de azi, copiii primesc “educația” de la bone, bunici, fiecare, vrei, nu vrei, își pune amprenta asupra copiilor. Ce nu face omul pentru carieră? Vă spun clar, își sacrifică copiii!!! Deși ei cred culmea că se sacrifică pe ei.... Noi părinții ne dorim copii!! Și trebuie sa înțeleagă orice părinte din lumea aceasta sau orice persoana care își dorește copii, că viața se schimbă!!! Tot ce se întâmpla se întâmpla cu un scop.... unii oameni sunt prea orbi!

Credeți că cei mici se gândesc că vor să meargă în nu știu ce vacanță? La nu știu ce hotel? Cu muuulte steluțe?? Nu dragilor, asta vrem noi pentru ei! Și cine îi învață greșit, noi, tot noi părinții! Eu am spus STOP în viața mea la multe, inclusiv la lucruri care fac parte din satisfacție... că doar o rochie sincer nu mă face mai fericită, doar ne mințim pe noi?! Și nici o geantă nu mă face fericită, îmi aduce o satisfacție, satisfacție pe care mulți oameni o confundă cu fericirea, unii oameni nu au copii și atunci ei își vărsa tot pe lucruri, sau au neînțelegeri în cuplu și normal că undeva va găsi o ieșire care să îi aducă satisfacții.

Dragilor, NOI ne putem face Fericiți! Oare când ne vom da seama de asta? Noi ne putem face Fericiți prin ceea ce suntem azi, prin copii, prin ceea ce am îmmagazinat în mintea și în sufletul nostru. Și da, vă spun cu mâna pe inimă, că sunt alături de un om de aproape 14 ani, și alături de el sunt fericită.

S-a ajuns în anul 2020 ca toți oamenii să facă bani din tot felul de business-uri, că e bun, ca e prost tot mergea treaba. La job, chiar dacă nu știi multe sa faci, dai un telefon în stânga, în dreapta sau intri pe net și tot se descurcă omul, adică munca pe spatele altuia, și apoi cei scoliți sau informați ajung să se creadă mai buni decât de la cei de la care au învățat, pe orice segment - indiferent că vorbim despre politică, despre cultură sau sport.

Ei bine, acum trebuie să dea dovadă toți! Dar toți cei care se cred cu școli, aia care au diplome de la privat sau au făcut nu știu ce curs, să dea dovadă ca vor trece cu bine prin această greutate...

Prea au răsărit hipermarketuri, mall-URI, jocuri de noroc, și cred că e bine să mă opresc aici, știți și voi că multe au răsărit precum ciupercile după ploaie.
Nu uitați că fundația în viață, e ca fundația la casă, dacă e bună și casa e bună, dacă e rea, casa se strică! Și pentru astea două trebuie un Învățat!
Nu vă mai pierdeți timpul pe toate rețele de socializare să vă puneți poze doar să fiți în pas cu moda, oricum oamenii judecă, de ești bine atragi invidie, de ești rău se bucura. Aici s-a ajuns.

“Pan’ ce râde gurița
Nu știi nime’ inima. ❤




Comentarii

Postări populare