Fereya, feminitate fără efort







Fereya este un brand de atelier gândit pe principiul “the 12 hours outfit” – piese purtabile atât la birou, cât și la o cină cu prietenii, la teatru sau la dans, în clubul ce închide seara.







Fereya înseamnă piese din mătase  și nu numai, cu texturi fluide, cu linii ferme și feminine, care pot fi purtate simplu sau accesorizate; bluze cu bretele ce pot fi “acoperite” la birou cu o bluză cu mânecă lungă, formând un compleu dezirabil de practic sau cu funde supradimensionate în culori contrastante, atașate cu capse; rochii cu motive florale-art nouveau ce pot fi accesorizate ușor cu un sacou oversized, purtabile cu tocuri, flats sau ciocate.

Colecția Fereya este împărțită în 3 categorii: permanentă, capsulă (cu frecvență bianuală) și ediție limitată (cuprinde elemente cu imprimeuri).
Piesele sunt realizate din materiale plăcute la atingere și prietenoase cu pielea, importate de la producători de prestigiu din Europa, în principal din Franța și Italia.

Fereya a fost creat în anul 2019, de către Cecilia Codreanu, care a mixat cunoștințele acumulate în cei 12 ani de experiență în domeniul bancar cu o pasiune pentru design, croitorie și nu în ultimul rând, pentru materiale textile.
Fereya este disponibil online, cu livrări în România și cu acoperire internațională.







De ce Fereya? Pentru că este un nume declinat din mitologia nordică. Freyja a fost o zeiță cu o personalitate contradictorie, dar totodată dedicată fecărei stări pe care o simboliza. În cultura germanică, Freyj înseamnă “lady”, o femeie puternică, fără tabuuri.

Piesele Fereya sunt create pentru garderobe ale căror posesoare apreciază materialele durabile, de calitate și care mixează creativ trecerea dintre sezoane. Prețurile variază între 390 și 2240 de lei.







Fereya te invită la o plimbare pe:
@fereya_atelier
#fereya #fereyaatelier #effortlessfeminity


Campania curentă Fereya
Styling: Lica Popescu
Fotograf: Christian Tudose
Make-up: Raluca Crăciun
Model: Maria P. (Mandarina Models)








Comentarii

Postări populare